Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından yapılan duyuru ile ASDEP bin 500 memur personel alımı yapılacağı ilan edilmişti. Hatay İl Müdürlüğü için 52 memur personel alım ilanının ardından Eskişehir Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüde kamuoyuna memur personel alım ilanı duyurdu.

Yayımlanan ilana göre Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına bağlı Eskişehir Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere 16 memur personel alımı yapacak. Peki kimler müracaat edebilecek, aranan şartlar nedir ve nasıl başvuru yapılır.

HANGİ POZİSYONLAR İÇİN ALIM YAPILACAK

Eskişehir Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü 16 memur personel alım ilanı yayımladı. Peki hangi pozisyonlar için memur personel alımı yapılıyor.

Sosyal Hizmetler :4 kişi (2 Kadın,2 Erkek)
Sosyoloji :4 kişi( 2 Kadın,2 Erkek)
Psikoloji :2 kişi (1 Kadın,1 Erkek)
Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık :2 kişi (1 Kadın,1 Erkek)
Çocuk Gelişimi :2 kişi (1 Kadın,1 Erkek)
Aile ve Tüketici Bilimleri :2 kişi (1 Kadın,1 Erkek)

Yukarıda belirtilmiş olan pozisyonlar için personel alımı yapılacak olup hangi pozisyon için kaç kişi alımı yapılacağı ve kadın erkek olarak kaç kişilik alımların yapıldığında dair bilgi verilmiştir.

NASIL BAŞVURU YAPILIR

Eskişehir Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere 16 memur personel alımı yapacak. Peki nasıl başvuru yapılır. Adaylar 9 Mart 2017 tarihi ile 22 Mart 2017 tarihine kadar Eskişehir Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne şahsen başvuru yapmaları gerekmektedir.

Resmi Bildiri İçin Tıklayınız
Editör: TE Bilisim