Enerji ve Tabii Kaynaklar Memur Personel Alımı

Enerji ve Tabii Kaynaklar bünyesine dahil etmek üzere Memur personel alımı yapıyor. Sizde alt kısımda aranan özelliklere sahipseniz ve kariyerinizi bu yönde geliştirmek istiyorsanız bu fırsatı kaçırmayınız. Enerji ve Tabii Kaynaklar Boşta bulunan kadrolarına 22 adet Çeşitli görevlerde Uzman Yardımcıları alacaktır. Sizde Enerji ve Tabii Kaynaklar Memur Personel alımı ilanına İş Başvurusunda bulunmak için alt kısımdaki bilgileri okuyarak ayrıntılı bilgi sahibi olabilir ve en alt kısımda verilen linkten ise kontenjanların bilgilerine, sınav bilgilerine, genel bilgilere ve başvuru bilgilerine ulaşabilir ve başvuruda bulunabilirsiniz.

SINAV TARİHİ VE YERİ

-Giriş sınavının yazılı bölümü 01/03/2015 Pazar günü saat 10:00'da Ankara'da yapılacaktır. -Giriş sınavının yazılı bölümüne katılmaya hak kazanan adayların listesi ve yazılı sınavın yapılacağı adresler ile sınav uygulama duyurusu 27/01/2015 tarihinde Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı'nın "www.enerji.gov.tr" internet adresinde yayınlanacaktır.

SINAV BAŞVURU ŞARTLARI

-T.C. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından, 06-07 Temmuz 2013 veya 05-06 Temmuz 2014 tarihlerinde yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavlarında (KPSS), tabloda belirtilen puan türlerinden 75 ve üzeri puan almış olmak, -En az 4 yıllık eğitim veren fakültelerin, tabloda belirtilen bölümlerini veya bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulunca kabul edilen 4 yıllık fakültelerin birinden son başvuru tarihi itibariyle mezun olmak, -657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinin birinci fıkrasının (A) bendinde belirtilen genel şartlara sahip olmak, -01.01.2015 tarihi itibariyle 35 yaşını doldurmamış olmak. (01.01.1980 ve daha sonra doğmuş olanlar başvurabilecektir.) -Erkek adaylar için askerlikle ilişiği olmamak, -Görevini devamlı olarak yapmaya engel olabilecek akıl hastalığı olmamak, -Süresi içinde başvurmuş bulunmak.

Editör: TE Bilisim