Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu Memur Personel Alımı

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu Memur Personel Alımı yapıyor. Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu bünyesine dahil etmek üzere, 2 adet Elektrik-Elektronik Mühendisi, 3 adet Elektrik Mühendisi, 3 adet Endüstri Mühendisliği/ İşletme Mühendisi, 3 adet Makine Mühendisliği/ Mekatronik Mühendisi, Enerji Sistemleri Mühendisi, 1 adet Petrol ve Doğal Gaz Mühendisi, 6 adet Bilgisayar Mühendisi, 1 adet Kimya Mühendisi, 1 adet İnşaat Mühendisi, 1 adet Harita Mühendisi, 11 adet Hukukçu, 3 adet İstatistikçi, 3 adet İşletme/İktisatçi olmak üzere toplamda 40 memur personel alacaktır. Alt kısımda verilmiş olan bilgilerde , Başvuru tarihine, sınav katılabilme şartlarına ulaşabilirsiniz. Daha ayrıntılı bilgiye ulaşmak için ise alt kısımda vermiş olduğumuz linke tıklayarak, genel şartlara, özel şartlara, genel bilgilere ve sınav bilgilerine ulaşarak başvuruda bulunabilirsiniz.

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumundan ENERJİ UZMAN YARDIMCILIĞI GİRİŞ SINAV DUYURUSU Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu tarafından 15-31 Aralık 2014 tarihleri arasında Enerji Uzman Yardımcılığı Giriş Sınavı yapılacaktır.

I)SINAVA KATILABİLME ŞARTLARI Giriş Sınavına katılmak isteyenlerin aşağıdaki şartları taşımaları gerekmektedir: a) 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinin birinci fıkrasının (A) bendinde yazılı genel şartları taşımak, b) Sınavın yapıldığı yılın ocak ayının birinci günü itibarıyla otuz beş yaşını doldurmamış olmak, c) Son başvuru tarihi itibarıyla geçerlilik süresi dolmamış (A) grubu kadrolar için yapılan KPSS den, VI. maddede belirtilen puan türlerinden 80 ve üzeri puan almak kaydıyla, en yüksek puanı alan adaydan başlamak üzere, öğrenim dallarına ayrılan kontenjanın 4 (dört) katı aday içerisine girmek (Öğrenim dalları itibariyle Giriş Sınavına katılma hakkını elde eden en son adayla eşit puan almış adayların tümü giriş sınavına çağrılacaktır), d) En az dört yıl süreli eğitim veren ve VI. maddede belirtilen fakülte veya bölümlerden ya da bunlara denkliği Yüksek Öğretim Kurulu tarafından onaylanmış okullardan mezun olmak, e) Süresi içerisinde başvurmak ve giriş sınavı için istenen belgeleri Kuruma teslim etmiş olmak.