Yıl içerisinde en çok atama yapmakta olan kamu kurumlarından bir tanesi olarak bilinen Adalet Bakanlığı bu sene de ciddi atamalar yapmaya devam etmekte olup erken seçim öncesi 15 bin kişilik ilanı Devlet Personel Başkanlığı sözleşmeli personel alımı bölümü üzerinden kamuoyuna duyurdu.

Adalet Bakanlığı en yoğun rağbet gösterilen zabıt katibi kadrosu içinde alım yapacağını duyurdu. Buna göre Adalet Bakanlığı 4 bin 771 (4771) zabıt katibi alımı yapıyor. Peki zabıt katibi alımına kimler başvuru yapabilir, aranan şartlar nelerdir? Tüm detayları www.isinolsa.com ekibi olarak açıklıyoruz.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Adalet Bakanlığı 4 bin 771 zabıt katibi alımı yapıyor. Peki kimler başvuru yapabilir? Aranan şartlara bakıldığında Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak, en az lise mezunu olmak, Kamu Personeli Seçme Sınavı KPSS'ye girmiş olup KPSS'den 70 ile üzerinde puan almış olmak, sicili uygun olmak, bilgisayar - daktilo dersini okulda başarı ile geçmiş ya da belgesine sahip olmak, 1 Ocak 1981 ve sonrası doğumlu olmak, erkek adaylar için askerliğini yapmış olmak muaf olmak ya da erteletmiş olmak şartlarının arandığı görülmektedir. Adayların son başvuru tarihi olan 11 Haziran 2018'e kadar kesin kayıtlarını gerçekleştirmesi gerekmekte olup ilan hakkında detaylı bilgi edinmek isteyen adayların hemen aşağıda yer alan resmi bildiriyi incelemesi gerekmektedir.

RESMİ İLAN BURADA

Editör: TE Bilisim