Birçok Kamu kurumu veya kamu kuruluşu bünyesindeki memur personel eksikliğini karşılamak amaçlı alım yapmaktadır. Buna göre son zamanlarda duyuruları yapılmış olan, Dışişleri Bakanlığı, Danıştay Başkanlığı ve EGM memur personel alımı başvurularında sona günlere gelindi. Aşağıda sizlere bilgilerini paylaşıyor olacağız ve bu bilgileri kullanarak bu kurumlara başvurularınızı hala yapmamış iseniz bir an önce başvurularınızı gerçekleştirmeniz gerekmektedir. Öünkü bu kurumların başvuruları 12 Ocak 2018 tarihinde sona erecektir. İşte ilanların detayları;

BAŞVURULARI SONA EREN İLANLAR:

Emniyet Genel Müdürlüğü: EGM bünyesindeki memur personel eksikliğini karşılamak amaçlı toplamda 27 kişilik boş kadro ile Yardımcı Hizmetler Sınıfında kadrolu Hizmetli alımı yapacaktır. Adaylar için başvurular 08 Ocak 2018 tarihinde başlamıştı ve 12 Ocak 2018 tarihi ile sona erecektir. Toplamda 6 farklı ilde alım yapılacak olup, adaylar başvurularını bu illerdeki emniyet müdürlüklerine istenilen belgeler ile birlikte yapacaklardır. İstenilen belgelere ulaşmak için ve başvuru şartlarını incelemek için Buraya Tıklayınız.

Dışişleri Bakanlığı: Dışişleri Bakanlığı bünyesine personel alımı yapacağını belirtmişti. Yayımlanan ilana göre Dışişleri Bakanlığı bünyesine 10 kişilik boş kadro ile Sözleşmeli Fiziki Destek Personeli kadrosunda Şoför alımı yapacaktır. Bu yönde adaylardan 2016 yılında ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSSP94 puan türünden puan almış olmak şartı aranacaktır. Adayların başvurularına 02 ocak 2018 tarihi ile başlamasını ardından 12 Ocak 2018 tarihinde başvurular sona erecektir. Adaylar başvurularını  T.C. Dışişleri Bakanlığı, İnsan Kaynakları Dairesi Başkanlığı Merkez Personeli Şubesi Dr. Sadık Ahmet Caddesi, No: 8 06100 Balgat – Ankara adresine yapılacaktır. Detaylı bilgiye ulaşmak için Buraya Tıklayınız.

Danıştay Başkanlığı: Danıştay başkanlığı, Devlet Personel Başşkanlığı tarafından geçtiğimiz günlerde yayımlamış olduğu ilana göre bünyesindeki memur personel eksikliğini gidermek için 2 kişilik boş kadro ile şoför alımı yapacak. Adaylar bu kadroya başvuru yapabilmeleri için 2016 yılında yapılan Kamu Personeli seçme Sınavından en az 60 puan almış olmaları gerekmektedir. Ayrıca adayların KPSS puan sıralamasına göre adaylara Giriş sınavı yapılacaktır. Giriş sınavından başarılı olan adaylar kadroya alınacaktır. İlan hakkında detaylı bilgi alma için Buraya Tıklayarak detaylı bilgiye ulaşabilir eve başvurularınızı gerçekleştirebilirsiniz.