Ülkemizin önemli kamu kuruluşlarından bir tanesi olan Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü açık pozisyonları için memur ve personel alımları gerçekleştirdiği gibi yine yurt geneli büyük yatırımlar ve projeler de gerçekleştirmektedir.

Buna göre geçtiğimiz günlerde Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan ilan Devlet Personel Başkanlığı üzerinden kamuoyuna duyuruldu. Yayımlanan ilana göre en az ortaöğretim mezunu 74 kişilik büro memuru alımı yapıldığı görülmektedir. Peki detaylar nedir, nasıl ve nereden başvuru yapılır.

MEZUNİYETLERE GÖRE DAĞILIM

Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere en az ortaöğretim mezunu 74 büro memuru alımı yapıyor. Peki mezuniyetlere göre dağılım nedir?

Büro Personeli - 40 Memur - Lisans Mezunu
Büro Personeli - 34 Memur - Ortaöğretim ve Ön Lisans Mezunu

Yukarıda büro personeli kadrosu için mezuniyetlere göre dağılımlar verilmiştir. Alımlar Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü tarafından yapılmaktadır. Peki ilgili alımlara adaylar nasıl başvurularını yapacak.

BAŞVURULAR

Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere 74 kişilik büro memuru alımı yapmaktadır. Başvurular 29 Eylül 2017 tarihinde başladı ve 8 Ekim 2017 tarihine kadar devam edecektir. Başvuru yapmak isteyen adayların aşağıda belirtilen link yardımı ile gerekli bilgileri öğrenmesi gerekmektedir.

RESMİ BİLDİRİYİ BURADAN GÖREBİLİRSİNİZ