Ülkemizin en tanınır kurumlarından olan ve sıklıkla ihtiyaçlar doğrultusunda açıktan atama ya da merkezi atama ile memur alımı gerçekleştirmekte olan Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü (DHMİ), KPSS 2017/2 merkezi yerleştirme atamasında da memur alımı yapıyor. Buna göre İşin Olsa ekibi olarak sizler için tercih kılavuzunu inceledik ve hangi pozisyon için hangi mezuniyet grubu içi Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü (DHMİ)'nin kaç kişilik memur alımı yapacağını öğrendik.

Buna göre Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü (DHMİ) Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezinin resmi internet sitesi aracılığı ile düzenlenen KPSS 2017/2 merkezi yerleştirme atamasında toplam 176 kişilik memur alımı yapıyor. Peki hangi pozisyonlar için alım yapılıyor ve mezuniyetlere göre dağılım nedir.

MEZUNİYETLERE GÖRE ALIM SAYILARI

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü (DHMİ) tüm mezuniyetler için toplam 176 memur alımı yapıyor. Peki mezuniyetlere göre toplam alım dağılımı nasıl?

DEVLET HAVA MEYDANLARI İŞLETMESİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

Ortaöğretim: Kadro Ayrılmadı
Önlisans: 133 Personel
Lisans: 43 Personel
TOPLAM >>>>  176

Yukarıda Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü (DHMİ) kurumunun hangi mezuniyet için kaç kişilik kadro ayırdığı verilmiştir. Ön lisans ve lisans mezunları için toplam 176 memur alımı yapılmakta olup ortaöğretim için kadro ayrılmamıştır.

Başvuru yapmak isteyen adayların Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezinin resmi internet sitesinde yer alan Aday İşlemleri Sistemine girmesi ve başvurularını 14 Kasım - 23 Kasım 2017 tarihleri arasında gerçekleştirmesi gerekmektedir.

DİĞER ATAMA KADROLARINI BURADAN GÖREBİLİRSİNİZ

Editör: TE Bilisim