Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezinin resmi internet sitesi aracılığı ile KPSS 2017/2 tercih kılavuzu yayımlandı. İlgili tercih kılavuzunda tüm detaylar ve kadrolar hakkında bilgiler verildi. Buna göre en çok rağbet gören kadrolar arasında yer alan ARFF kadrosu için kaç kişilik memur alımı yapıldığı öğrenildi.

ARFF memuru bilindiği üzere Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü tarafından alınmaktadır. ÖSYM tarafından KPSS 2017/2 tercih kılavuzunun yayımlanması ile kaç kişilik memur alımı yapılacağı öğrenildi. Buna göre ARFF memuru kadrosu için toplam 121 kişilik kadro ayrıldı. İlgili kadroya müracaat etmek için adayların ön lisans mezunu olması gerekmektedir.

BAŞVURULAR NASIL YAPILIR

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere 121 ARFF memuru alımı yapıyor. Peki başvurular nasıl yapılır? Buna göre müracaatlar KPSS 2017/2 merkezi ataması ile yapılacak olup bu atamalar 14 Kasım - 23 Kasım 2017 tarihleri arasında yapılacaktır. Adaylar başvurularını KPSS 2017/2 kapsamında yapacaktır.

KİMLER BAŞVURABİLİR

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğünün 121 kişilik ARFF memuru alımı ilanına müracaat edecek olan adayların bazı niteliklere sahip olması gerekmektedir. Buna göre adayların 3331, 7225 ve 7307 nitelik kodlarına sahip olması gerekmektedir. Nitelik kodlarını adaylar tercih kılavuzlarından öğrenebilir.

TERCİH KILAVUZUNU BURADAN GÖREBİLİRSİNİZ