Ülkemizde yabancı sermaye ile kurulan bankalar arasında yer alan ve en çok şubeye sahip olan ikinci banka olarak bilinmekte olan Denizbank yatırımlarını sürdürmekte ve Türkiye'de 700'ye yakın şube yurt dışında ise bir şube ile vatandaşlara hizmet etmeye devam etmektedir.

Yatırımlarına devam eden ve büyüme oranını da ilerletmekte olan Denizbank açık olduğunu tespit ettiği pozisyonlar için banka memuru alımı gerçekleştirmekte olup ilgili alım ilanlarını hazırlayarak kamuoyuna resmi internet sitesinde bulunan kariyer, Denizbank iş ilanları bölümü aracılığı ile duyurmaktadır. Yeni ilanlara göre çok sayıda banka memuru alımı gerçekleştirileceği görülmektedir. Peki ilan detayları nedir, hangi pozisyonlara alımlar yapılacak?

ALINACAK POZİSYONLAR NELERDİR?

Denizbank tarafından kamuoyuna yeni pozisyonlar duyuruldu. Peki hangi pozisyonlara banka memuru alınacak? Buna göre mobil satış temsilcisi, yatırım danışmanı ve müşteri temsilcisi, yatırım ürünleri telefonda satış temsilcisi, operasyon destek görevlisi (engelli kadro) pozisyonlar için banka memuru alımı gerçekleştirmektedir. Peki adaylar müracaatlarını nasıl yapabilir?

İLAN ve BAŞVURU DETAYLARI NEDİR?

Buna göre başvuru yapacak olan adayların öncelikle pozisyonlara göre belirlenen asgari mezuniyet düzeyinde diplomaya sahip olmak, müşteri ilişkilerinde iyi olmak, insan ilişkilerinde başarılı olmak, bazı pozisyonlar için tecrübeli olmak gibi şartlara sahip olunması gerekmekte olup müracaatlar için adayların http://kariyer.denizbank.com/career linkini kopyalaması ve tarayıcılarının adres çubuğuna yapıştırarak başvurularını da buradan gerçekleştirmesi gerekmektedir.

DİĞER BANKA İLANLARI BURADA

Editör: TE Bilisim