Cumhuriyet Üniversitesi yayımladığı ilana göre bünyesine memur personel alımı yapacak. Yayımlanan ilana göre Cumhuriyet Üniversitesi Yükseköğretim üst kuruluşları ile Yükseköğretim kurumları hukuk Müşavirliği ve Avukatlık Giriş Sınavı ve Atama Yönetmeliği hükümlerine göre boş bulunan 1 kişilik kadrosuna Avukat alımı gerçekleştirecek. Adaylar başvuru şartlarını taşımaları dahilinde Cumhuriyet Üniversitesi tarafından yapılacak Szlü sınava katılacak olup bu sınavda başarılı olan adaylar kadroya alınacaktır.

İlgili Avukatlık Giriş Sınavı Cumhuriyet Üniversitesi Rektörlüğü Toplantı Salonunda 28 Haziran 2018 tarihinde saat 10:00 da yapılacaktır. Ayrıca adayların bu sınava girebilmeleri için ÖSYM tarafından yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından puan almış olmaları gereklidir.

Buna göre söz konusu alım ilanı için adaylardan, 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, 2016 yılında Yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lisans seviyesinde KPSSp3 puan türünden en az 70 puan almış olmak, Hukuk fakültesi mezunu veya buna denkliği olan ve YÖK tarafından onaylanmış olan yurtdışı yükseköğretim kurumlarından mezun olmuş olmak ve Son başvuru tarihi itibari ile Avukatlık Tuhsatnamesine sahip olmak şartları aranacaktır.

BAŞVURULAR:

Adaylar başvurularını 28 Mayıs 2018 tarihi ile 11 Haziran 2018 tarihleri arasında yapacaklardır. Buna göre Başvurular Cumhuriyet Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire başkanlığına şahsen, Başvuru formu, Diploma veya mezuniyet belgesinin örneği, 3 adet vesikalık fotoğraf, KPSS sonuç belgesi, Özgeçmiş ve avukatlık ruhsatnamesinin onaylı örneği ile birlikte yapılacaktır.

İlanın Tam Metni

Editör: TE Bilisim