Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü ( CTE ) alımını yapacak olduğu 3 bin 611 memur alımı başvuru sonuçlarını açıkladı! Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü Ekim ayının başlarında bünyesine 3 bin 611 kişilik kadro ile memur personel alımı yapacağını belirtmişti. Adaylar başvurularına 13 Ekim 2017 tarihi itibari ile başladılar. Buna göre Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü 3.222  infaz ve koruma memuru,  89  büro personeli (ceza infaz kurumu katibi),  58  diğer sağlık personeli (sağlık memuru),   91   teknisyen,  75  destek personeli(şoför),  42  destek personeli (aşçı),  34  destek personeli (kaloriferci) olmak üzere toplam  3.611  personel alımı yapacağını belirtmişti ve bu kadrolarda başvurularını aldı. 

Adaylar başvuru şartlarını taşıdıkları dahilinde Başvurularını 25 Ekim 2017 tarihinde bitirdiler. Buna göre adaylar büyük merakla başvuru sonuçlarını beklemekteydiler. Adalet bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü tarafından az önce yapılan duyuruya göre, Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü başvuru sonuçlarını açıkladı. Adaylar başvuru sonuç ekranlarına aşağıda ulaşabilirler. 

Sözleşmeli infaz ve koruma memuru, büro personeli (ceza infaz kurumu katipliği), teknisyen, diğer sağlık personeli (sağlık memuru), destek personeli (şoför, aşçı ve kaloriferci) sözlü sınavı 25/12/2017 ve devam eden günlerde yapılacaktır. Alınacak personel sayısı ve unvanına göre sözlü sınavın tarihleri sınavı yapacak ilgili sınav merkezince belirlenerek ilan edilecektir. Buna göre Sınav Sözlü ve Uygulamalı olarak yapılacaktır. 

Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü başvuru sonuçları için aşağıdaki bağlantıları kullanabilirsiniz.

İzmir Adalet Komisyonu İçin:  https://goo.gl/TSE6dS

Gaziantep Adalet Komisyonu İçin: https://goo.gl/PkVzsk

Malatya Adalet Komisyonu İçin:  https://goo.gl/BmAa6t

Ankara Adalet Komisyonu İçin: https://goo.gl/qLEU6K

Kayseri Adalet Komisyonu için: https://goo.gl/REzP3b

Elazığ Adalet Komisyonu İçin:  https://goo.gl/RQ39TV

Samsun Adalet Komisyonu İçin: https://goo.gl/koekJz