Çevre ve Şehircilik Bakanlığı kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere personel alımı yapmaya devam ediyor. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından yapılan Merkezi Atamalar ile kadrolu memur alımı yapan Bakanlık yıl içerisinde yayınladığı ilanlar ile sözleşmeli personel alımı da yapmaktadır. Bugün ÖSYM tarafından duyurulan ilan ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığının personel alımı yapacağı öğrenildi.

Hangi Pozisyon İçin Kaç Kişi Alınacak?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere toplam 54 personel alacak. Alınacak olan personeller mimar ve mühendis pozisyonunda çalışacak. 

Son Başvuru 8 Eylül

Çevre ve Şehircilik Bakanlığının yayınlamış olduğu ilana başvuru tarihleri 5 Eylül 2016 ile 8 Eylül 2016 tarihleri olarak belirlenmiştir. Bu tarihler arasında yapılmayan başvurular geçersiz sayılacaktır. Olağanüstü bir hal olmadığı sürece tarihin ertelenmesi beklenmemektedir. Aynı zamanda adayların bu ilana başvurabilmesi için Mayıs ayında düzenlenmiş olan Kamu Personeli Seçme Sınavına girmesi gerekmekte olup KPSSP3 puan türünün de açıklanış olması gerekmektedir.

Başvuru yapacak olan adaylar aşağıda bulunan ilan linkini tıklayarak karşılarına çıkan Kamu Personeli Seçme Sınavı - 2016/5 yazan bölüme giriş yaparak başvuruda bulunması gerekmektedir. Başvurmak isteyen adayların olabildiğince hızla olması gerekiyor çünkü ilan 8 Eylül'de kaldırılacaktır.

https://ais.osym.gov.tr/
Editör: TE Bilisim