Dün öğlen saatlerinde Devlet Personel Başkanlığı aracılığı ile kamuoyuna bin 300 kişilik memur ve personel alımı ilanı yayımlandı. Buna göre Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere önlisans mezunu 813 kişilik tekniker alımı yapacak.

İlan dün yayımlandı ve başvurular KPSS 2017/6 tercihleri kapsamında Ölçme,Seçme ve Yerleştirme Merkezinin resmi internet sitesinde yer almakta olan Aday İşlemleri Sistemi aracılığı ile yapılacaktır. Buna göre başvurular 20 Haziran 2017 saat: 15.00 itibari ile başlayacak.

BAŞVURULAR BAŞLIYOR!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü 813 tekniker alımı ilanına müracaat edecek olan adayların 20 Haziran 2017 saat: 15.00 itibari ile Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezinin resmi internet sitesinde ki aday işlemleri sistemi aracılığı ile müracaatlarını gerçekleştirebilir. Tercih işlemlerini yapacak olan adayların onay ücreti olan 15 TL'lik ödemeyi de gerçekleştirmesi gerekmektedir.

ARANACAK ŞARTLAR

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğünün alım yapacağı 813 kişilik tekniker alımına müracaat edecek olan adayların ön lisans mezunu olması gerekmekte olup Kamu Personeli Seçme Sınavına girmiş ve 60 ile üzeri puan almış olması gerekmektedir. KPSS'ye girmemiş ya da 60'ın altında puan almış oln adaylar 813 kişilik tekniker alımına müracaat edemez.

BAKANLIĞIN ATAMA İLANI İÇİN TIKLAYINIZ

Editör: TE Bilisim