İl ve ilçe Belediye Başkanlıklarının alım ilanları kurum tarafından hazırlanmakta ve metin Devlet Personel Başlanlığı ya da İŞKUR aracılığı ile kamuoyuna duyurulmaktadır. Yeni yayımlanan ilan ile Çankırı Saçak Belediye Başkanlığının kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere kamu personeli alımı yapılacağı öğrenildi.

Alım ilanı İŞKUR tarafından geçtiğimiz gün yayımlandı ve adayların 8 Mart 2017 tarihine kadar müracaatlarını yapması gerekmektedir.

SON BAŞVURU TARİHİ 8 MART!

Çankırı Saçak Belediye Başkanlığının alım yapacağı kamu personeli pozisyonu için başvuru tarihi 8 Mart'tır. Bazı sitelerde bu sürenin 20 Mart olduğu belirtilmekte ancak bu tarih belgelerin iletilme tarihidir ve alım ilanı İŞKUR üzerinden yayımlanmış olup ilan 8 Mart 2017 tarihinden sonra kaldırılacaktır.

KİMLER MÜRACAAT EDEBİLİR

Çankırı Saçak Belediye Başkanlığı kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere kamu personeli alımı yapıyor. Alım ilanına adayların 8 Mart 2017 tarihine kadar başvurması ve gerekli belgeleri 20 Mart 2017 tarihine kadar da belediye iletmesi gerekmektedir.

*5 Yıllık B Ehliyetine sahip olmak

Başvuracak adayların B ehliyetine sahip olması gerekmekte ve ehliyeti en az 5 yıldır kullanıyor olması gerekmektedir. Müracaatlar için adayların Türkiye geneli İŞKUR müracaat merkezlerinden ya da İŞKUR'un sitesinden başvurularını yapmaları gerekmektedir.
Editör: TE Bilisim