Ülkemizin en tanınır kurumları arasında yer alan ve Maliye Bakanlığının verdiği onaylar doğrultusunda memur personel alımları gerçekleştirmekte olan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı açık pozisyonları için personel alımlarını sürdürüyor. Geçtiğimiz günlerde kurum tarafından hazırlanan ilan Devlet Personel Başkanlığı üzerinden kamuoyuna duyurulmuştu.

Buna göre Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı açık pozisyonları için toplam 80 kişilik memur ve personel alımı yapıyor. İlana müracaatlar 4 Ekim 2017 tarihinde başladı ve halen devam ediyor. Peki nasıl başvurulur, başvuru tarihleri ve pozisyonlar nedir.

BAŞVURU DETAYLARI

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığının 80 memur alımına başvuru yapacak olan adayların Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Emek Mahallesi, 17. Cadde No:13 C Blok Kat:11 Pk: 06520 Çankaya / ANKARA şahsen ya da posta yolu aracılığı ile başvurularını gerçekleştirmesi gerekmektedir.

Alınacak olan personeller iş müfettişi yardımcısı kadrosunda istihdam edecektir. Adaylar 4 Ekim 2017 tarihinden itibaren başvuru yapmaya başladı ve 18 Ekim 2017 tarihine kadar başvurularının tamamlanması gerekmektedir. Adayların kesinlikle KPSSP9, KPSSP42, KPSSP48 puan türlerinden her hangi birisinden en az 85 ve üzeri puan almış olması gerekmektedir. Başvuru yapmak ve detayları öğrenmek isteyen adayların aşağıdaki link aracılığı ile bilgileri öğrenmesi gerekmektedir.

RESMİ BİLDİRİYİ BURADAN GÖREBİLİRSİNİZ