Ülkemizin dört bir yanında bulunan belediye başkanlıkları açık olduğunu tespit ettikleri kadrolar için memur ve personel alımı gerçekleştirmekte olup bu atamaları Devlet Personel Başkanlığı ya da Türkiye İş Kurumu üzerinden kamuoyuna duyurmaktadır.

Geçtiğimiz günlerde Burdur Söğüt Belediye Başkanlığı hazırlanan ilan kamuoyuna duyuruldu. Buna göre Burdur Söğüt Belediye Başkanlığı zabıta memuru ve itfaiye eri alımı yapıyor. Peki bu kadrolar için başvuru tarihleri nedir, adaylar ne zamana kadar başvuru yapabilir? Tüm detayları paylaşıyoruz.

ARANAN ŞARTLAR NEDİR?

Burdur Söğüt Belediye Başkanlığı zabıta memuru kadrosu için Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak, KPSS'den 60 ile üzerinde puan almış olmak, lise mezunu olmak, kamu haklarından mahrum olmamak, B sınıfı sürücü ehliyetine sahip olmak sicili uygun olmak, askerliğini yapmış ya da tecil ettirmiş olmak, erkek adaylar için 167 cm ile üzerinde ve kadın adaylar için 160 ile üzerinde boya sahip olmak şartları aranmaktadır. İtfaiye eri alımında da aynı şartlar var sadece adayın ön lisans mezunu olması ve önlisans KPSS'sinden 60 ile üzerinde puan almış olması gerekmektedir. Peki nasıl başvuru yapılır?

BAŞVURULAR NASIL YAPILIR?

Burdur Söğüt Belediye Başkanlığı lise mezunu zabıta memuru ve ön lisans mezunu itfaiye eri alımı gerçekleştirmektedir. Başvurular 1 Haziran ile 4 Haziran 2018 tarihleri arasında Burdur Söğüt Belediye Başkanlığına şahsen yapılması gerekmektedir.

Editör: TE Bilisim