Ülkemizin önemli kamu kurumları arasında yer almakta olan Boru Hatları İle Petrol Taşıma Anonim Şirketi (BOTAŞ) açık pozisyonları için yıl içerisinde çok sayıda personel alımı gerçekleştirmektedir. Boru Hatları İle Petrol Taşıma Anonim Şirketi (BOTAŞ) alımları verilen kadro sayısına göre yapılmakta olup ilanlar kurumca hazırlanarak ilan edilmesi için Devlet Personel Başkanlığı ve iŞKUR'a gönderilmektedir.

İŞKUR üzerinden geçtiğimiz günlerde yayımlanan ilan ile Boru Hatları İle Petrol Taşıma Anonim Şirketi (BOTAŞ)'ın 112 kişilik personel alımı yapacağı duyuruldu buna göre müracaatlar yapılıyor. Peki 112 memur alımına ilişkin detaylar nedir.

İLAN DETAYLARI

Alım Yapacak Kurum: BOTAŞ
Alım Bilgisi: Kamu Kurumu / Daimi
Alınacak Personel Sayısı: 112
En Az Mezuniyet: Lise

POZİSYON BİLGİLERİ

BOTAŞ kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere en az lise mezunu 112 daimi memur alımı yapıyor. Pozisyonlara ve mezuniyetlere bakıldığında Endüstri Meslek Lisesi Mezunu Teknisyen ve Büro Görevlisi, Önlisans Mezunu, Operatör, Teknisyen, ve Lisans Mezunu ise, Mühendis, Uzman Yardımcısı, Müfettiş yardımcısı pozisyonuna müracaat edebilmektedir. Başvuru yapmak isteyen adayların 23 Ekim 2017 tarihine kadar başvurularını tamamlaması gerekmektedir. Detaylar ve ilan bilgisini aşağıdaki linkten öğrenebilirsiniz.

İLAN DETAYLARINI BURADAN GÖREBİLİRSİNİZ

Editör: TE Bilisim