Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı geçtiğimiz günlerde personel alımı yapacağını Devlet Personel Başkanlığı sitesinde yayımlamıştı. Yayımlanan ilana göre Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı bünyesindeki personel eksikliğini çin sözleşmeli olarak personel alımı yapacağını belirtti. Buna göre Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Bilgi Sairesi Başkanlığına 1 kişilik boşluk ile sözeşmeli personel alacak.

Adayların bu doğrultuda başvurularını en geç 10 Mayıs 2018 tarihine kadar yapmaları şarttır. İlgili ilan için başvurular, sadece www.sanayi.gov.tr adresi üzerinde bulunan Başvuru Formu ile İnternet üzerinde yapılacaktır. 

Söz konusu olan 1 kişilik kadro ile Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Sistem uzmanı alacak. Adaylardan, 2016 veya 2017 yıllarında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSSp3 puan türünden en az 70 puan almış olmak, 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Yapılan Yabancı Dil Sınavından İngilizce dilinden puan almış olmak ve 4 yıllık eğitim veren üniversitelerin Bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği, elektrik mühendisliği, elektronik mühendisliği, elektrik ve elektronik mühendisliği ve endüstri mühendisliği bölümlerinden mezun olmuş olmak, Ayrıca yurtdışında eğitim görmüş olan adaylar YÖK tarafından onaylanmış ve kabul edilmiş olmak zorundadırlar. İlan hakkında detaylı bilgi için ilanın tam metniin inceleyiniz.

İlanın Tam Metni

Editör: TE Bilisim