Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu memur alımı yapmaktadır. Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu bünyesindeki memur personel eksikliği için 69 kişilik boş kadro ile memur alımı yapıyor. Duyurusu geçtiğimiz günlerde Devlet Personel Başkanlığı tarafından yapılmış olup Başvurular bugün ( 13 Kasım 2017 ) başladı. Adaylar başvurularınınıen geç 24 Kasım 2017 tarihine kadar yapması gerekmektedir.

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu bünyesine 69 kişilik boş kadro ile, Bankalar yeminli murakıp yardımcısı için 35 personel, Bankacılık uzman yardımcısı için 27 personel ve BDDK uzman yardımcısı için 7 personel alımı yapılacaktır. Adaylar başvuru şartlarıı taşımaları dahilinde başvurularını gerçekleştirebilirler. Adaylar başvuru işlemlerini yaptıktan sonra sıralaması yapılacak listeye göre, iki aşamadan oluşan yazılı ve sözlü sınav yapılacaktır. 16 Aralık 2017 ile 17 Aralık 2017 tarihleri arasında yapılacak olan Giriş sınavına adayların katılabilmesi için Kamu Personeli Seçme Sınavından en az 75 puan almış olmaları şarttır.

BAŞVURULAR BAŞLADI!

13 Kasım 2017 tarihi itibari ile başvuruları başlayan Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu başvuruları en geç 24 Kasım 2017 tarihine kadar devam edecektir. Adaylar buna göre başvurularını Kurumun resmi internet sitesinden (www.bddk.org.tr) ulaşılabilecek sınav sisteminde yer alan "Başvuru Formu"nun on-line olarak doldurulu “Sınav Başvuru Dilekçesi”nin, en geç 30 Kasım 2017 tarihi saat 16.00’a kadar “Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Büyükdere Cad. No:106 Şerbetçi İş Merkezi Esentepe Şişli/İSTANBUL’’ adresine sadece posta yoluyla gönderilmesi gerekmektedir. Başvuru şartlarını ve diğer bilgileri incelemek isteyen adaylar aşağıda paylaştığımız ilanın tam metnini inceleyerek öğrenebilirler.

İlanın Tam Metni.