Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumunun yakın zamanda memur ve personel alım ilanı yayımlaması beklenekteyken sonunda merak ile beklenen açıklama yapıldı. Yapılan açıklamaya göre Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere toplam 100 personel alımı yapacağı duyuruldu.

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu tarafından yapılan açıklama ile 100 memur personel alımı yapılacağı haberi büyük sevinç yaşattı. Peki alınacak olan personeller hangi pozisyonlarda istihdam edecek? Hangi pozisyonlar için toplam kaç personel alımı yapılacak?

Hangi Pozisyonlar İçin Personel Alınacak

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu tarafından yapılan duyuru da 100 memur personel alımı yapılacağı kamuoyuna ilan edildi. Peki Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumuna alınacak olan personeller hangi pozisyonlar da istihdam edecek?

Bankalar Yeminli Murakıp Yardımcısı - 45 Personel
Bankacılık Uzman Yardımcısı - 45 Personel
Destek Hizmeti - 10 Personel

Yukarıda belirtilen kadrolar için Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu toplam kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere 100 personel alımı gerçekleştirecek.

Kamuoyuna yapılan bu duyuruda işsizlik oranları için alım ilanının katkı sağlayacağının düşünüldüğü belirtildi ve açıktan atamaya yönelik yakın zamanda özel yarışma sınavı açılması hakkında yeni bir duyuru yapılacağı açıklandı. Yapılacak olan özel yarışma sınavı duyurusu ile tekrar sizi bilgilendirerek başvuru kanallarını ve tarihini duyuracağız.
Editör: TE Bilisim