Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu geçtiğimiz günlerde hazırladığı ve Devlet Personel Başkanlığı aracılığı ile kamuoyuna duyurulan bildiri de kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere 100 memur alımı yapılacağı belirtilmişti. Buna göre alınacak olan adaylar Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu bünyesinde uzman yardımcılığı kadrosunda istihdam edecek.

Alım ilanı DPB aracılığı ile yayımlandı ve adaylar 10 Mart 2017 tarihine kadar uzman yardımcılığı memur kadroları için başvurularını yapmaya devam edebiliyor.

HANGİ POZİSYONLAR İÇİN PERSONEL ALINACAK

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu yayımladığı personel alım ilanında 100 memur alımı yapılacağını duyurdu. Peki hangi pozisyonlar için kaç personel alımı yapılacak.

Bankalar yeminli murakıp yardımcısı - 45 Personel
Bankacılık uzman yardımcısı - 45 Personel
BDDK uzman yardımcısı - 10 Personel

Yukarıda Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumunun hangi pozisyonlar için memur personel alımı yapacağı belirtilmiştir.

KİMLER MÜRACAAT EDEBİLİR

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, 
Görevini devamlı yapmasına engel sağlık durumu olmamak, 
Kamu haklarından mahrum olmamak, 
Askerliğini yapmış, tecilli ya da muaf olmak,
Güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması olumlu sonuçlanmak

Yukarıda Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumunun alım yapacağı kadrolara başvuru yapacak olan adayların sahip olması gerektiği nitelikler hakkında bilgiler verilmiştir.

NASIL BAŞVURU YAPILIR

27 Şubat 2017 tarihinde başlayan müracaatlara adaylar 10 Mart 2017 tarihine kadar BDDK'nin resmi sitesi olan www.bddk.org.tr aracılığı ile müracaatlarını yapabilir.
Editör: TE Bilisim