Emniye Genel Müdürlüğü Polis Akademisi, Kıyı Emniyet Genel Müdürlüğü ve Kredi ve Yurtlar Kurumunun alım yaptığı 11 bin 98 memur adayının başvuruları bugün sona eriyor. Başvuru yapmamış veya gözden kaçırmış olan adaylar başvurularını bıgün mutlaka yapması gerekmektedir. Bu 3 devlet kurumuda adaylardan 2016 yılına ait Kamu Personeli Seçme Sınavı şartı aramaktadır. Emniye Genel Müdürlüğü Lisans mezunu, Kıyı Emniyet Genel Müdürlüğü Lise ve Lisans mezunu ve Kredi ve Yurtlar kurumu ise Lisans mezunu aday alacak. Aşağıda bilgisinide verdiğimiz gibi, EGM 10 Bin polis alımı yapıyor. Kıyı Emniyet Genel Müdürlüğü 54 Kamu Personeli Alımı yapıyor ve Kredi ve Yurtlar Kurumu ise 1044 bay ve bayan Yurt Yönetim Personeli alıyor. Adaylar bütün başvuru şartlarını taşımaları dahilinde başvuruları kabul edilecektir. İşte alım yapan kurumlar için verdiğimiz bilgiler;

KIYI EMNİYET GENEL MÜDÜRLÜĞÜ:

Kıyı Emniyet Genel Müdürlüğü iki farklı ilan ile toplamda 54 kamu personeli alımı yapıyor. İlana lise mezunları ve Lisans Mezunları başvuru yapabilecek. 54 kişilik kadronun 11 kişilik kadrosu Lise Mezunlarına ve geriye kalan 43 kişilik kadro ise Önlisans mezunlarına verilmektedir. Başvurular bugün sona ermekte olup adaylar başvurularını Türkiye İş Kurumu Hizmet Merkezine şahsen veya Türkiye İş Kurumu Resmi internet sitesine elektroik ortamda yapacaklardır. Adaların başvuru işlemleri için 2016 yılına ait kamu Personeli Seçme Sınavından en az 60 puan almış olmaları şarttır. İlan hakkında daha detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

KREDİ VE YURTLAR KURUMU:

Kredi ve Yurtlar Kurumu bünyesine 1044 personel alımı yapacak. Kredi ve Yurtlar Kurumu tüm Türkiye genelinde personel eksikliğini gidermek amaçlı farklı bölgelerdeki yurtlara toplamda 1044 Sözleşmeli Yurt Yönetim Personeli alımı yapacak. Başvuruya bay ve bayan adaylar yapabilir. Kredi ve Yurtlar Kurumu 601 Bayan ve 443 Erkek olmak üzere toplamda 1044 sözleşmeli personel alacak. Başvuru yapacak adaylar için bugün son şans. Adaylar bugün en geç en geç 23:59 a kadar (http://basvuru.gsb.gov.tr) üzerinden elektronik ortamda yapacaklardır. Bunun dışında yapılan hiçbir başvuru kabul edilmeyecektir. Adayların başvuru işlemini gerçekleştirebilmesi için aranan bütün şartlara uygun olması ve 2016 yılında yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lisans mezunları için KPSSP3 puan türünden puan almış olmaları şarttır. İlan hakkında daha detaylı bilgi için Buraya Tıklayınız.

EMNİYET GENEL MÜDÜRLÜĞÜ POLİS AKADEMİSİN:

Son zamanlarda adayların büyük merakla beklediği ve daha önceden alınacak haberlerini yaptığımız POMEM 20. Dönem kapsamında 10 bin polis alım ilanı yayımlandı ve bu gün başvurular bugün sona eriyor.20. Dönem kapsamında toplamda 10 bin polis alınacak. Yanlız ilana sadece Lisans mezunları başvuru yapabilecektir. Bu sebeple adaylar Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSSP3 puan türünden en az 60 puan almış olmaları gerekmektedir. Önümüzdeki alımlarda ise bakanımızın müjdesi ile, Lise ve Önlisans mezunlarıda başvuru yapacaktır. Fakat 20. Dönem için sadece lisans mezunları başvuru yapabilecek. Adaylar başvurularını bu gün en geç saat 17:00 a kadar alacak ve başvurular, . Başvurular https://sinav.pa.edu.tr adresi üzerinden adayın e-Devlet kapısı şifresi ile giriş yapmak suretiyle yapılacak. Daha deyalı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.
Editör: TE Bilisim