Faaliyetlerini sürdürmekte olan kamu kurumları hazırlamış oldukları ilanları kamuoyuna duyurmaya devam ediyor. Yayımlanan ilanlara göre kamu kurumları açık pozisyonları için kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere personel alımı gerçekleştirmektedir.

Bartın İl Özel İdaresi tarafından hazırlanan personel alım ilanı kamuoyuna İŞKUR tarafından duyuruldu. Yayımlanan ilana göre Bartın İl Özel İdaresi kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere toplam 18 kişilik cankurtaran personeli alımı yapacak. Peki kimler başvuru yapabilir ve detaylar nelerdir?

DETAYLAR

Alım Yapacak Kurum: Bartın İl Özel İdaresi
Alınacak Personel Sayısı: 18
En Az Mezuniyet: İlköğretim
Son Başvuru: 5 Mayıs 2017

BAŞVURU ŞARTLARI


Bartın İl Özel İdaresi personel alımı ilanında adaylardan aranan şartlar için sadece ''gümüş-bronz cankurtaran belgesine sahip olmak'' maddesinin eklenmiş olduğu görülüyor. Gümüş - bronz cankurtaran belgesine sahip olan adaylar Bartın İl Özel İdaresi 18 kişilik cankurtaran ilanına başvuru yapabilir.

BAŞVURULAR

Bartın İl Özel İdaresi 18 cankurtaran alım ilanına müracaat edecek olan adayların aşağıda ki linki takip ederek başvurularını internet üzerinden ya da Bartın ili içerisinde yer almakta olan İŞKUR şube ve müracaat merkezlerinden başvurularını gerçekleştirmesi gerekmektedir. Son başvuru 5 Mayıs 2017 tarihi olmak ile beraber adayın başvurular için yukarıda ki şartlara sahip olması gerekmektedir.

https://goo.gl/XjDaAo
DİĞER KAMU İLANLARI İÇİN TIKLAYINIZ
Editör: TE Bilisim