Devlet Personel Başkanlığı resmi internet sitesinde yer almakta olan duyuru ile Mardin Artuklu Üniversitesinin sözleşmeli personel alımı ilanı kamuoyuna duyuruldu. Buna göre Mardin Artuklu Üniversitesi 5 farklı pozisyon için toplam 5 kişilik personel alımı gerçekleştirecek.

İlan Mardin Artuklu Üniversitesi tarafından hazırlanmış olup kamuoyuna Devlet Personel Başkanlığı aracılığı ile 24 Nisan 2017 tarihinde duyurulmuştu. Buna göre 5 kişilik sözleşmeli personel alımı gerçekleştirilmesi planlanmaktadır. Peki hangi pozisyonlar için alım yapılacak ve detaylar nedir?

DETAYLAR

Alım Yapacak Üniversite: Mardin Artuklu Üniversitesi
Alınacak Personel Sayısı: 5
Farklı Pozisyon: 5
En Az Mezuniyet: Önlisans
Son Başvuru: 8 Mayıs

HANGİ POZİSYONLAR İÇİN ALIM YAPILACAK


Mardin Artuklu Üniversitesi 5 sözleşmeli personel alacak peki hangi pozisyonlar için personel alımı yapılacak.
Mühendis 2 Personel
Programcı - 1 Personel
Büro Memuru - 2 Personel
Yukarıda yer almakta olan pozisyonlar için personel alımı yapılacak olup adayların pozisyonlar için aranan ayrı ayrı şartlara sahip olması gerekmektedir. Peki nasıl başvuru yapılır.

BAŞVURU DETAYLARI

Mardin Artuklu Üniversitesinin 5 kişilik sözleşmeli personel alımı ilanına müracaat edecek olan adayların 8 Mayıs 2017 tarihine kadar Mardin Artuklu Üniversitesine şahsen başvurularını gerçekleştirmesi gerekmektedir. Posta yolu ile yapılacak olan başvurular geçersiz sayılacaktır.

https://goo.gl/kFeqm6
DİĞER İLANLAR İÇİN TIKLAYINIZ
Editör: TE Bilisim