Adli Tıp Kurumu geçtiğimiz günlerde yapmış olduğu duyurusuna göre bünyesindeki personel eksikliği için farklı kadrolarda ve niteliklerde toplamda15 kişilik kadro ile memur alımı yapacak.Adli Tıp Kurumu alım yapacağı kadrolar için adaylardan bazı nitelikler arayacaklardır. Buna göre Adli Tıp Kurumu,laborant(Patoloji), 11 sağlık teknikeri (Adli Tıp –Otopsi) ve 2 şoför olmak üzere toplamda 15 memur alacak.

BAŞVURULAR BAŞLADI!

Adli Tıp Kurumu memur alımı başvuruları başladı. Başvurular en geç 01 Aralık 2017 tarihine kadar saat 17:00 a kadar yapılmalıdır. Buna göre başvurular,Adli Tıp Kurumunun www.atk.gov.tr adresli resmi internet sitesi üzerinden yapılacaktır. İnternet sitesi üzerinden yapılan başvuru sonrasında posta veya diğer iletişim kanallarıyla herhangi bir belge gönderilmeyecektir.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Adli Tıp Kurumu bünyesine 15 kişilik kadro ile memur alıyor. Ancak adaylar başvuru yapabilmeleri için, 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunun 48. maddesindeki şartları taşımaları, Kamu Personeli Seçme Sınavından Şoför kadrosu için KPSSP94 ve Laborant ve Sağlık Teknikeri kadrosu için KPSSP93 puan türünden en az 70 puan almış olmaları gerekmektedir. Bunun dışında adaylardan,

- Son başvuru tarihi itibari ile henüz 35 yaşını doldurmamış olmak, Askerlik hizmetini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Yapılacak olan güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç almak ve Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık peoblemi olmamak şartları aranacaktır.

Kadrolara göre özel nitelik olarak ise, Şoför kadrosu için, Ortaöğretim kurumlarının herhangi bir alanından mezun olmuş olmak, Laborant kadrosu içinyükseköğretim kurumlarının Patoloji Laboratuvar, Patoloji Laboratuvar Teknikleri önlisans programlarından mezun olmak ve Sağlık Teknikeri kadrosu için, yükseköğretim kurumlarının Adli Tıp Teknikerliği, Otopsi Yardımcılığı, Adli Tıp önlisans programlarından mezun olmaları gereklidir.

İlanın tam metnini incelemek isteyen adaylar aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirler.

İlanın Tam Metni