Ülkemizin en önemli kamu kurumlarından bir tanesi olan ve özellikle dizi ile filmlerde ismi geçen Adli Tıp Kurumu aralıklarla açık olduğunu tespit ettiği pozisyonlar için memur ve personel alımı gerçekleştirmekte olup geçtiğimiz günlerde hazırlanan ilan kamuoyuna Devlet Personel Başkanlığı üzerinden duyuruldu ve kurumun 200 memur alımı yapacağı öğrenildi.

Buna göre Adli Tıp Kurumu Başkanlığı kendi bünyelerinde görev yapmak üzere toplam 200 memur alımı yapıyor. Alımlar farklı pozisyonlar için yapılacak olup başvurular halen sürüyor. Peki alımlar hangi pozisyonlar için yapılacak ve adayların sahip olması gerektiği nitelikler nelerdir?

ALINAN POZİSYONLAR NELERDİR?

Söz konusu ilan ile, Lise Mezunu, 38 Diğer Sağlık Personeli ( Otopsi ), 5 Teknisyen ( Kimya ), 11 Teknisyen ( Atölye ), 27 Hizmetli, 7 Şoför ve 6 İffaz Koruma Memuru alınacak. Önlisans mezunu ise, 40 Büro Personeli, 18 Laborant Alınacak. Lisans Mezunu ise, 8 Makina Mühendisi, 3 İnşaat Mühendisi, 24 Kimyager, 3 Biyolog, 2 Hemşire olmak üzere toplamda 200 kişi alınacak. Peki başvurular nasıl yapılacak?

BAŞVURULAR NASIL YAPILIR?

Adli Tıp Kurumu Başkanlığı 200 memur alımına en az lise mezunu adaylar başvuru yapabilmekte olup müracaatlar 4 Haziran itibari ile başladı ve 22 Haziran 2018 tarihine kadar devam edecektir. Adayların başvurular için Adli Tıp Kurumu Başkanlığının resmi internet sitesine girmesi gerekmektedir. Resmi ilanı aşağıya ekliyoruz.

RESMİ İLAN BURADA

Editör: TE Bilisim