Ülkemizin önemli kamu kuruluşlarından bir tanesi olarak bilinen Adli Tıp Kurumu Başkanlığı aralıklarla farklı pozisyonlar için memur ve personel alımları gerçekleştirmekte olup geçtiğimiz günlerde Adli Tıp Kurumu Başkanlığı tarafından hazırlanan ilan Devlet Personel Başkanlığı sözleşmeli personel alımı bölümü üzerinden kamuoyuna duyuruldu.

Buna göre Adli Tıp Kurumu Başkanlığı kendi bünyelerinde farklı pozisyonlarda görevlendirilmek üzere toplam 200 memur alımı yapacak. Peki hangi pozisyonlar için alımlar yapılacak, adayların sahip olması gerektiği özellikler nelerdir? Gerekli bilgileri www.isinolsa.com ekibi olarak sizlere açıklıyoruz.

ALINACAK POZİSYONLAR NEDİR?

Adli Tıp Kurumu Başkanlığı 200 memur alımı yapıyor. Peki alınacak pozisyonlar nelerdir? Buna göre söz konusu ilan ile, Lise Mezunu, 38 Diğer Sağlık Personeli ( Otopsi ), 5 Teknisyen ( Kimya ), 11 Teknisyen ( Atölye ), 27 Hizmetli, 7 Şoför ve 6 İffaz Koruma Memuru alınacak. Önlisans mezunu ise, 40 Büro Personeli, 18 Laborant Alınacak. Lisans Mezunu ise, 8 Makina Mühendisi, 3 İnşaat Mühendisi, 24 Kimyager, 3 Biyolog, 2 Hemşire olmak üzere toplamda 200 kişi alınacak. Peki başvurular nasıl yapılacak?

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Adli Tıp Kurumu Başkanlığı 200 memur alımına en az lise mezunu adaylar başvuru yapabilmekte olup müracaatlar 4 Haziran itibari ile başladı ve 22 Haziran 2018 tarihine kadar devam edecektir. Adayların başvurular için Adli Tıp Kurumu Başkanlığının resmi internet sitesine girmesi gerekmektedir. Resmi ilanı aşağıya ekliyoruz.

RESMİ İLAN BURADA