Adalet Bakanlığı açık pozisyonları için memur ve personel alımları yapmaya devam ediyor. Adalet Bakanlığı açık pozisyonları için alım yapacağı kadrolara göre ilan hazırlamakta ve ilanı Devlet Personel Başkanlığı ya da resmi internet sitesi aracılığı ile kamuoyuna duyurmaktadır.

Kamuoyuna duyurulan ilan ile Adalet Bakanlığı danışman memuru kadrosu için 8 bin lira ücret ile çalışacak personel alımı yaptığını duyurdu. Yayımlanmış olan İngilizce dilinde çünkü adayın iyi derecede ingilizce bilmesi istenmektedir. Peki detaylar nedir?

DETAYLAR

Alım Yapacak Kurum: Adalet Bakanlığı

Alınacak Personel: Danışman Memuru

Süre: 10 Ay Geçici

ARANACAK ŞARTLAR

Adalet Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanlığı tarafından yayımlanan ilan da danışman memuru alımı yapılacağı ve memuru 2 bin Euro maaş verileceği belirtildi. Memur pozisyon da toplam 10 ay boyunca çalışacak. Peki aranan şartlar nelerdir?

Lisans mezunu olmak

İyi derece İngilizce biliyor olmak

Tercümanlık bölümü mezunu olmak (Tercihen)

Şimultane çeviri yapabilen

Hukuk alanında çeviriler yapmış olmak

Yukarı da belirtilmiş olan şartlar Adalet Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanlığı tarafından aranmaktadır. Adayların 5 Haziran 2017 tarihine kadar gerekli belgeler ile müracaatlarını gerçekleştirmesi gerekmektedir. Başvuru yapmadan önce adayın ilanı incelemesi gerekmekte olup ilgili ilan adayın çok iyi derece İngilizce bilmesi gerektiğinden İngilizce dilinde yayımlamıştır.

TÜM İLANLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Editör: TE Bilisim