Adalet Bakanlığı bünyesinde bağlı bulunan Ceza ve Tevkifevleri kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere infaz koruma memuru alımı yapacağı beklenmekteydi. Bilindiği gibi KHK ile çıkan kararların arasında uzman çavuşluktan istifa edenlerin infaz koruma memuru olabileceği belirtilmiş. Önümüzde ki sene Haziran ayına kadar alım ilanının yayımlanması beklenirken konu hakkında bildiri yayımlandı ve Ceza ve Tevkifevleri kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere 4 bin infaz koruma memuru alımı yapacak. Peki alımlar ne zaman yapılacak? Başvuru şartları nedir? İşte detaylar.

Başvuru Tarihi Ne Zaman

Adalet Bakanlığı bünyesinde ki Ceza ve Tevkifevleri 4 bin infaz koruma memuru alımı yapacak. Peki alımlar ne zaman yapılacak? Başvuru tarihi ne zaman? Yayımlanan bildiriye göre başvuru yapmak isteyen adaylar 12 Aralık 2016 tarihi ile 23 Aralık 2016 tarihleri arasında başvuru yapması gerekmektedir. 

Başvuru Şartları Nedir

Ceza ve Tevkifevleri 4 bin gardiyan alımı yapacak. Peki başvuru şartları ve adaylarda bulunması gereken nitelikler nedir?

Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak
Kamu haklarından mahrum olmamak
Sözleşme süresinde uzman çavuşluk mesleğini yapmış olmak
20/10/2016 tarihine kadar istifa etmiş olmak
Boyu 1.70 metreden kısa olmamak
En az lise mezunu olmak

Yukarıda belirtilmiş olan şartlar Ceza ve Tevkifevleri tarafından aranmakta olup başvuru yapmak, detayları öğrenmek isteyen adayların aşağıda ki linki takip etmesi gerekmektedir.

Resmi Bildiri İçin Tıklayınız
Editör: TE Bilisim