Ülkemizin önde gelen kamu kurumları arasında yer alan ve Maliye Bakanlığının en çok memur alımı için kadro verdiği kurumlardan bir tanesi olarak bilinen Adalet Bakanlığı hazırladığı iki farklı ilanı geçtiğimiz haftalarda kamuoyuna duyurdu.

Buna göre Adalet Bakanlığı kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere 41 memur alımı yapacak. Peki Adalet Bakanlığı hangi pozisyonlar için 41 memur alımı yapacak, memur alımına ilişkin detaylar nedir ve alım ilanına başvurular ne zaman yapılacak? Adalet Bakanlığı 41 memur alımına ilişkin adaylarımızın akıllarında bulunan tüm soruların yanıtlarını sizler için veriyoruz.

ALIM YAPILACAK POZİSYONLAR NELERDİR?

Adalet Bakanlığı tarafından hazırlanan 41 kişilik memur alımı ilanı geçtiğimiz günlerde kamuoyuna duyuruldu. Peki alım yapılacak pozisyonlar nelerdir? Bilgisayar Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği - 10 Kişi, Bilgisayar Mühendisliği (2. Grup) - 8 Kişi, Elektrik ve Elektronik Mühendisliği ve Elektronik Mühendisliği - 2 Kişi, Yazılım Geliştirme Uzmanı - 3 Kişi, Çözüm Mimarı - 1 Kişi, Bilgi Güvenliği Takım Lideri - 1 Kişi, Yazılım Geliştirme Uzmanı - 2 Kişi, Veritabanı Uzmanı -2 Kişi, Ağ Altyapısı Uzmanı - 2 Kişi, Proje Yöneticisi - 1 Kişi, Uygulama Sunucusu Uzmanı - 2 Kişi, Yazılım Geliştirme Uzmanı - 4 Kişi, Sistem Uzmanı - 2 Kişi, Bilgi Güvenliği Uzmanı - 1 Kişi olmak üzere toplam 41 memur alımı yapılacaktır. Peki başvuru tarihleri ve detayları nedir?

BAŞVURU TARİHLERİ ve DİĞER DETAYLARI!

Adalet Bakanlığı 41 memur alımı yapıyor. Peki başvuru tarihleri ile diğer detayları nelerdir? Buna göre adaylar başvurularını 22 Ocak ile 31 Ocak 2018 tarihleri arasında gerçekleştirecektir. Başvurulara ilişkin olarak tüm detaylar aşağıda verilmiş olan resmi bildiri aracılığı ile sizlere sunulmuştur.

RESMİ BİLDİRİYİ BURADAN GÖREBİLİRSİNİZ

Editör: TE Bilisim