Ülkemizde Maliye Bakanlığının yıl içerisinde atama yapması için en çok kadro ayırdığı kurumlardan bir tanesi olarak bilinen Adalet Bakanlığı bu sene de ciddi bir alım yapacak olup bu senenin ilk ataması olarak 41 kişilik memur alımını gerçekleştirmektedir.

Geçtiğimiz günlerde Adalet Bakanlığı tarafından kamuoyuna ilan yayımlanmış ve ilgili kamu kurumunun kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere 41 kişilik sözleşmeli memur ve kamu personeli alımı yapacağı belirtilmişti. Buna göre başvurular 22 Ocak 2018 tarihi itibari ile başladı. Peki hangi pozisyonlar için personel alımları yapılıyor ve ilana başvuru detayları nedir?

ALIM YAPILAN POZİSYONLAR NELERDİR?

Adalet Bakanlığı tarafından hazırlanmış olan 41 sözleşmeli memur alımı ilanı geçtiğimiz günlerde Devlet Personel Başkanlığı aracılığı ile kamuoyuna duyuruldu ve yayımlanan ilana bakıldığında Bilgisayar Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği - 10 Kişi, Bilgisayar Mühendisliği (2. Grup) - 8 Kişi, Elektrik ve Elektronik Mühendisliği ve Elektronik Mühendisliği - 2 Kişi, Yazılım Geliştirme Uzmanı - 3 Kişi, Çözüm Mimarı - 1 Kişi, Bilgi Güvenliği Takım Lideri - 1 Kişi, Yazılım Geliştirme Uzmanı - 2 Kişi, Veritabanı Uzmanı -2 Kişi, Ağ Altyapısı Uzmanı - 2 Kişi, Proje Yöneticisi - 1 Kişi, Uygulama Sunucusu Uzmanı - 2 Kişi, Yazılım Geliştirme Uzmanı - 4 Kişi, Sistem Uzmanı - 2 Kişi, Bilgi Güvenliği Uzmanı - 1 Kişi olmak üzere toplam 41 kişilik memur atamasının yapılacağı görülmektedir. Peki başvurular nasıl yapılacak?

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Adalet Bakanlığı 41 memur ve personel atamasına ilişkin başvurular bugün itibari ile başladı. Peki başvurular hangi tarihlerde ve nasıl yapılacak. Adayların aşağıdaki resmi bildiriyi inceleyerek başvurularını 31 Ocak 2018 tarihine kadar Adalet Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü Merkez Teşkilât Şube Müdürlüğü Bakanlıklar/ANKARA adresine şahsen ya da posta yolu ile müracaatlarını gerçekleştirmesi gerekmektedir.

RESMİ BİLDİRİYİ BURADAN GÖREBİLİRSİNİZ

Editör: TE Bilisim