Ülkemizin önemli kamu kuruluşlarından bir tanesi olan ve her sene on binlerce kişilik memur alımı gerçekleştirmekte olan Adalet Bakanlığı geçtiğimiz hafta yayımlamış olduğu ilan ile kendi bünyelerinde görev yapmak üzere toplam 14 bin 504 memur alımı yapacağını kamuoyuna duyurdu.

Buna göre Adalet Bakanlığının 14 bin 504 memur alımı ilanına başvurular başladı ve adaylar halen müracaatlarını gerçekleştiriyor. Peki Adalet Bakanlığı 14 bin 504 memur alımı başvuruları nasıl yapılır, alınacak olan pozisyonlar nelerdir? Tüm detayları İşin Olsa ekibi olarak sizler için açıklıyoruz.

ALINAN POZİSYONLA NELERDİR?

Adalet Bakanlığı ile Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü CTE toplam 14 bin 504 memur alımı yapıyor. Peki alınan pozisyonlar nelerdir? Buna göre Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü CTE 7 bin 467 memur, bin 344 icra katibi, 200 sözleşmeli personel (başvuru süresi kısa), 5 bin 493 diğer sözleşmeli personel olmak üzere toplam 14 bin 504 kişilik ilan yayımlandı. Detayı pozisyonları öğrenmek için lütfen aşağıdaki linki takip ediniz.

BAŞVURULAR NASIL YAPILIR?

Adalet Bakanlığı ile Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü CTE 14 bin 504 memur alımına başvurular nasıl yapılır? Buna göre 200 kişilik sözleşmeli personel alımında başvurular 30 Mayıs itibari ile bitiyor. Kalan diğer memur alımlarında ise başvurular 11 Haziran 2018 tarihine kadar sürmektedir. Adayların bu tarihine kadar tüm formlarını bir araya getirerek başvurularını gerçekleştirmesi gerekmektedir.

DETAYLI POZİSYONLAR ve RESMİ İLAN BİLGİLERİ BURADA

Editör: TE Bilisim