Ülkemizin önemli kamu kurumları arasında yer almakta olan Adalet Bakanlığı ile Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü CTE yıl içerisinde aralıklarla memur ve personel alımı yayımlamakta olup geçtiğimiz haftalarda Adalet Bakanlığınca hazırlanan memur alımı ilanı kamuoyuna Devlet Personel Başkanlığı aracılığı ile duyuruldu.

Buna göre Adalet Bakanlığı ve bünyesine bağlı bulunmakta olan Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğ CTE 14 bin 304 memur alımı yapıyor. Peki adaylar başvurularını nasıl yapacak, detaylar nedir? Hangi pozisyonlar için memur alımı yapılıyor gibi detayları www.isinolsa.com ekibi olarak sizlere açıklıyoruz.

ALINAN POZİSYONLAR NELERDİR?

Adalet Bakanlığı ile Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü CTE toplam 14 bin 504 memur alımı yapıyor. Peki alınan pozisyonlar nelerdir? Buna göre Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü CTE 7 bin 467 memur, bin 344 icra katibi, 5 bin 493 diğer sözleşmeli personel olmak üzere toplam 14 bin 304 kişilik ilan yayımlandı. Detayı pozisyonları öğrenmek için lütfen aşağıdaki linki takip ediniz.

BAŞVURULAR NASIL YAPILIR?

Adalet Bakanlığı ile Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü CTE 14 bin 304 memur alımına başvurular nasıl yapılır? Buna göre 200 kişilik sözleşmeli personel alımında başvurular 30 Mayıs itibari ile bitiyor. Kalan diğer memur alımlarında ise başvurular 11 Haziran 2018 tarihine kadar sürmektedir. Adayların bu tarihine kadar tüm formlarını bir araya getirerek başvurularını gerçekleştirmesi gerekmektedir.

DETAYLI POZİSYONLAR ve RESMİ İLAN BİLGİLERİ BURADA

Editör: TE Bilisim