Devlet Personel Başkanlığının resmi internet sitesi aracılığı ile kamu kurumlarının personel ve memur alım ilanları kamuoyuna duyurulmaya devam ediyor. Buna göre Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü KPSS 2017/6 ile memur alımı yapacak.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanmış olan ilana göre toplam 813 kişilik tekniker alımı yapılacak. Peki hangi bölümler müracaat edebilecek. İşte başvuru yapabilecek olan bölümleri ziyaretçilerimiz ile paylaşıyoruz.

BAŞVURU YAPABİLECEK BÖLÜMLER

Önlisans Bölümler

Tapu Kadastro Meslek Yüksekokulu
Harita Teknikerliği
Harita ve Kadastro
Tapu ve Kadastro
Tapu Kadastro
Harita,
Harita Kadastro
Harita ve Maden Ölçme

Yukarıda belirtilmiş olan ön lisans bölümlerinden mezun olan adaylar Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğünün alım yaptığı 813 kişilik tekniker ilanına müracaat edebilir. Peki başvurular nasıl yapılacak ve detaylar nedir.

BAŞVURULAR NASIL  YAPILACAK

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü 813 tekniker alımına başvurular ÖSYM'nin resmi internet sitesinde yer almakta olan aday işlemleri sistemi aracılığı ile KPSS 2017/6 tercihleri üzerinden yapılmaktadır. Tercihlere başvurular 20 Haziran 2017 tarihinde başlamış olup adayların 29 Haziran 2017 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmesi gerekmektedir.

https://ais.osym.gov.tr
RESMİ İLAN İÇİN TIKLAYINIZ

Editör: TE Bilisim