Ülkemizde faaliyetlerini sürdürmekte olan kamu kurumları ile özel sektör firmaları açık pozisyonlar için memur ve personel alımlarına devam etmektedir. Alım ilanları genel olarak firmalar tarafından hazırlanmakta ve ilan edilmesi için kamuoyuna İŞKUR ya da interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile duyurulmaktadır.

Türkiye İş Kurumu tarafından yayımlanan ve en çok rağbet gören kadrolar arasında yer almakta olan üretim planlama memuru ile danışma memuru kadrosuna bakıldığında en az ilköğretim mezunu 52 kişilik memur ve personel alımı yapıldığı görülmektedir. Peki alım ilanına ilişkin detaylar nedir, alım yapan firmalar hangileridir?

İLAN BİLGİSİ

Alım Yapan Firmalar: Özel Sektör / Daimi İlanlar
Alınacak Personel Sayısı: 52
En Az Mezuniyet: İlköğretim

ALIM YAPAN KURULUŞLAR

Özel sektör firmaları kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere 52 üretim planlama memuru ve danışma memuru alımı yapıyor. Peki alım yapan firmalar hangileridir?

KİPTAŞ TUZLA
SONODENT SAĞLIK HİZMETLERİ
DEFAV SOSYAL HİZMETLER
İKİZLER SPOR VE SPOR HİZMETLERİ
BTN DANIŞMANLIK EĞİTİM
BİAPORT APARTMAN YÖNETİCİLİĞİ 
SARAN KORUMA VE ÖZEL GÜVENLİK HİZMETLER
EKOLOJİK ENERJİ
EVİMTEKS TEKSTİL
ENNA TUR

BAŞVURULAR

Yukarıda danışma memuru ve üretim planlama memuru alımı yapan firmaların bir bölümü verilmiştir. Başvuru yapmak isteyen adayların aşağıda verilen linki takip etmesi ve müracaatlarını buradan gerçekleştirmesi gerekmektedir.

https://goo.gl/RFjpjt - Danışma Memuru
https://goo.gl/A9wTMt - Üretim Planlama Memuru