Devlet Personel Başkanlığı tarafından geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olan ilana göre kamuya zatıba memuru ve itfaiye eri alımı yapılacak. Buna göre yayımlanmış olan ilana göre Mucur Belediyesi bünyesindeki memur personel eksikliğini karşılamak amaçlı 657 Sayılı Devlet memurları kanununa göre 10 İtfaiye eri ve 8 Zabıta Memuru alacak. 

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Söz konusu olan ilana başvuru yapacak adaylar öncelikle başvuru şartlarını taşımak zorundadırlar. İtfaiye eri alımına sadece erkek adaylar başvuru yapabiliyorken, Zabıta Memuru alımına Erkek ve Bayan adaylar başvuru yapabilecektir. Buna göre adaylardan genel olarak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak ve Yapılacak Güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek şartları aranacaktır.

ÖZEL ŞARTLAR:

Adaylardan yukarıdaki genel şartlarla beraber özel oalrak, 2016 yılında ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından lise mezunları için KPSSP94, Ön Lisans mezunları için KPSSP93 ve Lisans mezunları için KPSSP3 puan türünden en az 50 puan almış olmak, Erkek adaylar için 167 cm ve bayan adaylar için 160 cm boyundan kısa boylu olmamak, Sınavın yapılacağı tarih itibari ile 30 yaşından büyük olmamak, İtfaiye eri pozisyonu için, ağlık açısından kapalı mekan, dar alan ve yükseklik gibi fobisi olmamak kaydıyla itfaiye teşkilatının çalışma şartlarına uygun olmak ve en az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmaları gerekmektedir.

BAŞVURULAR DEVAM EDİYOR:

Mucur Belediyesi Zabıta Memuru ve İtfaiye eri alımı başvuruları 16 Temmuz 2018 tarihinde başlamıştı ve adaylar başvurularını en geç 25 Temmuz 2018 tarihine kadar mesai saatleri içerisinde başvuru belgeleri ile birlikte Mucur Belediye Başkanlığı Yazı İşleri Müdürlüğüne şahsen teslim etmeleri gerekmektedir. İlan hakkında daha detaylı bilgi almak isteyen adaylar aşağıdaki bağlantıyı kullanarak detaylı bilgi sahibi olabilirler.

İlanın Tam Metni

Editör: TE Bilisim