Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi aracılığı ile geçtiğimiz gün kamuoyuna KPSS 2017/1 merkezi ataması tercih kılavuzu yayımlandı. Buna göre İşin Olsa ekibi olarak siz değerli kullanıcılarımız için tercih robotlarından tüm kadroları duyurmuştuk ve tercih kılavuzu yayımlanmadan adaylara tüm bilgileri vermiştik.

ÖSYM tarafından tercih kılavuzunun yayımlanması ile 21 Haziran 2017 saat: 15.00 itibari ile KPSS 2017/1 merkezi atama tercihleri başladı. Buna göre bilgisayar işletmeni pozisyonu içinde önlisans ve lisans mezunu olmak üzere toplam 47 kadrolu memur personel alımı yapılıyor.

MEZUNİYETLERE GÖRE ALIM

Lise Mezunu - Kadro Yok
Önlisans Mezunu - 36 Bilgisayar İşletmeni
Lisans Mezunu - 21 Bilgisayar İşletmeni

Yukarıda hangi mezuniyetler için toplam kaç kişilik personel alımı yapıldığı duyurulmuştur. Buna göre bilgisayar işletmeni memuru pozisyonu için önlisans ve lisans mezunu olmak üzere toplam 47 kişilik kadrolu memur personel alımı yapılacaktır. Peki nasıl başvuru yapılacak.

BAŞVURU DETAYLARI

Ön lisans ve lisans mezunu 47 kadrolu bilgisayar işletmeni alımı ilanına müracaat edecek olan adayların KPSS 2017/1 merkezi ataması kapsamında 3 Temmuz 2017 tarihinde kadar Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezinin resmi internet sitesinde yer almakta olan aday işlemleri sistemi aracılığı ile başvurularını gerçekleştirmesi gerekmektedir.

https://ais.osym.gov.tr
TERCİH KILAVUZU İÇİN TIKLAYINIZ
MEZUNİYETLERE GÖRE TÜM KADROLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Editör: TE Bilisim