Devlet Kamu Kurumları veya Kamu Kuruluşları memur personel alımlarına durmadan devam etmekte. Yeni ilanlar sürekli duyurusu yapılmakta ve adaylar başvuru şartlarını taşıdıkları taktirde başvurularını yapıyor. Ancak geçtiğimiz günlerde duyurusu yapılan 4 kurumun başvuru süreleri bugün sona ermektedir. Başvurusu sona eren kurumlar, Mustafa Kemal Üniversitesi, Afyon Kocatepe Üniversitesi, Sosyal Güvenlik Kurumu ve Sahil Güvenlik Komutanlığıdır. Sahil Güvenlik Komutanlığı alımlarında adaylardan Kamu Personeli Seçme Sınavı şartı aramıyor. Ancak diğer kurumlarda aynı durum söz konusu değil. Üniversiteler KPSS B Grubu puan durumuna göre puan arıyor ve Sosyal Güvenlik Kurumu ise 2017 yılında yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından en az 70 puan almış olmak şartı aramaktadır. Alımlar hakkında aşağıda sizlere kısa bilgi vermekteyiz. Bu bilgiler sayesinde hala başvuruda bulunmamış iseniz bir an önce başvurularınızı gerçekleştirmelisiniz.

Sosyal Güvenlik Kurumu 400 Memur Alımı: Sosyal Güvenlik kurumu bünyesine 400 kişilik boş kadro ile Denetmen Yardımcısı alıyor. Adaylardan 2017 yılına ait Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSSP13, KPSSP42 ve KPSSP23 puan türlerinden en az 70 ve üzeri puan almış olmak şartı aranacaktır. Buna göre adaylar başvurularını, https://uyg.sgk.gov.tr/kdsinavbasvuru/AnaSayfa.do adresinden elektronik ortamda yapılacaktır. Adaylar, T.C. kimlik numarası ile başvuru ekranına giriş yapacak olup Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı Sınavı Başvuru Formu’ nu eksiksiz ve doğru şekilde doldurduktan sonra “tamam” ve “onayla” butonuna basarak başvurusunu tamamlayacaktır. Daha detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

Musta Kemal Üniversitesi 66 Sözleşmeli Personel Alımı: Mustafa Kemal Üniversitesi bünyesindeki personel eksiliği için 66 kişilik Hemşire kadrosuna sözleşmeli olarak personel alacak. Adaylar başvurularını en geç bugün yapmaları gerekmektedir. Ayrıca adaylardan 2016 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavından B Grubu puan durumundan puan almış olmaları gereklidir. Detaylı bilgi için Buraya Tıklayınız.

Sahil Güvenlik Komutanlığı 600 Uzman Erbaş Alımı: Sahil Güvenlik Komutanlığı bünyesine 600 kişilik kadro ile sözleşmeli olarak Uzman Erbaş alımı yapıyor. Adaylar başvurularını en geç bugün yapmaları gerekmektedir. Adaylar başvuru yapabilmeleri için aranan bütün şartları taşımaları gerekmektedir. Daha detaylı bilgi için Buraya Tıklayınız.

Afyon Kocatepe Üniversitesi 29 Sözleşmeli Personel Alımı: Afyon Kocatepe üniversitesi bünyesindeki sözleşmeli personel eksikliği için toplamda 29 kişilik boş kadro ile Üniversitesi Radyoterapi Sağlık Teknikeri, 2 kişiSağlık Fizikçisi, 1 kişi Lavoratuvar Teknikeri ve 24 kişi ise hemşire pozisyonuna alacak. Adaylar başvurularını bugün yapmaları şarttır. Daha Detaylı Bilgi İçin Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim