Ülkemizde bulunan birçok kamu kurumu veya kamu kuruluşu bünyesindeki memur personel eksikliğini gidermek için alım yapmaktadırlar. Adaylar kurumların belirttiği şartlar doğrultusunda başvurularını gerçekleştirmektedirler. Buna göre 4 Kamu kurumunun başvurularında son günlere gelindi. Adaylar aşağıdaki bilgiler doğrutusunda başvurularını yapabilirler. Aşağıdaki sizlerle paylaştığımız 4 Devlet Kurumunun ilanların hepsinin başvuruları 19 Ocak 2018 tarihinde sona erecektir. 

ALIM YAPAN 4 DEVLET KURUMU

Türk İş Birliği ve Koordinasyon Ajansı: TİKA bünyesindeki memur personel eksikliğini gidermek için farklı alanlarda toplamda 11 kişilik boş kadro ile alım yapmaktadır. Adaylar bu boş kadrolara başvuru yapabilmeleri için Kamu Personeli Seçme Sınavından en az 75 puan almış olmaları ve Yabancı Dİl Sınavından en az B düzeyinde İngilizce, Fransızca, Arapça, İspanyolca veya Rusça dillerinden puan almış olmaları gerekmektedir. Adaylar başvurularını yapabilmeleri için ve daha detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

Adalet Bakanlığı: Adalet Bakanlığı geçtiğimiz günlerde yayımladığı ilana göre bünyesindeki memur personel eksikliğini karşılamak için topamda 6 kişilik boş kadro ile alım gerçekleştirecek. Adaylardan KPSSP9 veya KPSSP48 puan türünden en az 70 puan almış olmaları şarttır. Adalet Bakanlığı alım başvuruları en geç 19 Ocak 2018 tarihine kadar devam edecektir. Adaylar başvurularını en geç mesai saatine kadar şahsen yapılması gerekmektedir. Detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı: Gıda Tarım ve hayvancılık Bakanlığı toplamda 5 kişilik boş kadro ile Müfettiş Yardımcısı alacağını belirtti. Başvuru şartlarını taşıyan adaylar Gıda Tarım ve hayvancılık Bakanlığı tarafından yapılacak olan Giriş sınavına katılacakalrdır. Ayrıca adayların Giriş sınavına katılabilmeleri için 2017 yılı Kamu personeli Seçme Sınavından en az 70 puan almış olmaları gerekmektedir. Detaylı bilgi almak için ve başvuru yapmak için Buraya Tıklayınız.

Maliye Bakanlığı: Maliye Bakanlığı bünyesine 2016 veya 2017 Kamu Personeli Seçme Sınavı puan durumuna göre toplamda 4 kişilik kadro ile Sözleşmeli personel alımı gerçekleştirecek.Buna göre Maliye Bakanlığı Muhasebat Genel Müdürlüğü bünyesine istihdam etmek üzere 4 kişilik boş kadro ile Sözleşmeli personel alımı yapacak. Ayrıca adayların bu kadrolara başvuru yapabilmeleri için Kamu personeli Seçme Sınavından en az 70 puan almış olmaları şarttır. Detaylar ve başvuru bilgileri için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim