Faaliyetlerini sürdürmekte olan kurumlar açık pozisyonlarına personel alımları sürdürmeye devam ediyor. Alım ilanlarını Devlet Personel Başkanlığı ve İŞKUR üzerinden yayımlamakta olan kamu kurumları yeni personel ilanları da duyurmaktadır.

İŞKUR üzerinden yayımlanan ilanlara bakıldığında 3 farklı kamu kurumunun daimi ve geçici pozisyonlar için toplam 4 kişilik personel alımı yapacağı görülmektedir. Peki hangi kurumlar alım yapıyor ve nasıl başvuru yapılır, detaylar nedir?

HANGİ KURUMLAR ALIM YAPIYOR

3 farklı kamu kurumu İŞKUR üzerinden kamuya personel alımı gerçekleştirmektedir. Peki hangi kurumlar alım yapıyor. Buna göre;
Kanal Ve Izgara İşçisi
İZNİK GÖLÜ KERAMETSULAMA BİRLİĞİ
Sulama Sistemleri Montaj İşçisi
DEVELİ OVASI SULAMA BİRLİĞİ
Elektrikçi (Genel)
ANTALYA POLİS MORAL EĞİTİM MERKEZ MÜDÜRLÜĞÜ
Yukarıda hangi kurumoarın hangi pozisyonlar için personel alımı yapacağı belirtilmiştir. İznik Gölü Keramet Sulama Birliği bir personel alımı yapacak ve personel geçici olarak çalışacaktır. Bu ilana son başvuru 3 Mayıs 2017'dir. Antalya Polis Moral Eğitim Merkezi Müdürlüğü bir daimi ve Develi Ovası Sulama Birliği iki daimi personel alımı yapacak olup bu ilanlara son başvuru ise 4 Mayıs 2017 olarak belirtilmiştir.

BAŞVURULAR

Yukarıda ki üç kamu kurumuna başvuru yapacak olan adayların kurumların bulunduğu İŞKUR şube ve müracaat merkezleri ya da İŞKUR'un resmi internet sitesi aracılığı ile başvurularını gerçekleştirmesi gerekmektedir.

TÜM KAMU İLANLARI İÇİN TIKLAYINIZ
Editör: TE Bilisim