Ülkemizde bulunan kamu kurumları memur personel alımı yapmaya devam etmektedir. Bazı kurumların başvuruları sona erdi ve yeni ilanlar yayımlanmaktadır. Buna göre bugün 3 kamu kurumunun alım yapacağı memur adayları için başvurular bugün başladı! Adaylar kurumlar tarafından belirlenen şartları taşımaları dahilinde başvurularını yapabilecekler. Kamu kurumları adaylardan en az lise mezunu olmaları ve Kamu Personeli Seçme Sınavından puan almış olmaları şartları aramakta ve belirlenen şartları taşıyan adaylar başvurularını başvuru süreleri içerisinde yapmaları gerekmektedir. Buna göre 3 devlet kurumunun alım bilgileri ve detaylı bilgiler şöyledir;

3 KAMU KURUMU MEMUR ALIMI BAŞLADI!

Başvuruları bugün başlayan kamu kurumları, Emniyet Genel Müdürlüğü: Danıştay Başkanlığı ve Geçnlik ve Spor bakanlığıdır. Bu 3 kamu kurumunun başvuruları bugün başlıyor ve adaylar başvurularını yapabilecekler.

Emniyet Genel Müdürlüğü: Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesine farklı illerden toplamda 31 kişilik boş kadro ile memur personel alımı gerçekleştirecek. Alımlar farklı illerden yapılacaktır. Buna göre Emniyet Genel Müdürlüğü 31 kadrolu Avukat alımı gerçekleştirecek. Adaylardan kadrosuna göre özel olarak, 2016 veya 2017 yıllarında yapılan KPSS'den KPSSP3 puan türünden puan almış olmaları, Hukuk fakültesinden mezun olmaları ve 3 yıl tecrübesi bulunmak şartları aranır. Adaylar buna göre başvurularını en geç 22 Aralık 2017 tarihine kadar başvuru yapmaları gerekmektedir. Daha detaylı bilgi için Buraya Tıklayınız.

Danıştay Başkanlığı: Danıştay Başkanlığı bünyesine 7 kişilik boş kadro ile Destek Personeli Pozisyonunda Hizmetli alımı yapacak. Adaylar en az lise mezunu olmaları ve Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSSP94, KPSSP93 veya KPSSP3 puan türünden en az 60 puan almış olmaları şarttır. Buna göre başvurular en geç 22 Aralık 2017 tarihine kadar yapılması gerekmektedir. Daha fazla bilgi için Buraya Tıklayınız.

Gençlik ve Spor Bakanlığı: ÖSYM tarafından yayımlanan Kamu Personeli Seçme Sınavı 2017/9 Tercih kılavuzu ile Gençlik ve Spor Bakanlığı Tercih kılavuzu ile bünyesine 60 memur alımı yapacak. Buna göre tercih kılavuzu ile Önlisans mezunu 26 Tekniker ve Lisans mezunu 34 Mühendis alınacaktır. Buna göre adyaların tercih yapabilmeleri için Kamu Personeli Seçme Sınavına önlisans veya Lisans seviyesinde girmiş olmaları gerekmektedir. Adaylar tercihlerine bugün başlayabilecek ve en geç 21 Aralık 2017 tarihine kadar tercih yapmaları şarttır. Daha fazla bilgi için Buraya Tıklayınız.

Adaylar bu tarzda ilanları cebine bildirim alabilmek için ve hiçbir başvuruyu kaçırmamak için İŞİN OLSA Mobil uygulamasını tamamen ücretsiz indirebilirler. Bu sayede tüm memur alım haberleri telefonunuza bildirim olarak gelecektir.