Ülkemizde faaliyet göstermekte olan kamu kurumları kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere memur ve personel alımları gerçekleştirmekte olup ilgili ilanlar kamu kurumlarınca hazırlanarak Devlet Personel Başkanlığı sözleşmeli personel alımı duyurular bölümü üzerinden duyurulmaktadır. Sizler için üç kamu kurumu tarafından hazırlanan ilanı birleştirdik. Buna göre 3 kamu kurumu 37 bin 504 memur alımı yapıyor.

3 farklı kamu kurumu farklı pozisyonlar için toplam 37 bin 504 memur alımı gerçekleştirmektedir. Peki hangi kurumlar alım yapıyor, atamalar ilişkin detaylar ve pozisyonlar nelerdir? Tüm bilgileri www.isinolsa.com ekibi olarak sizlere iletiyoruz.

ALIM YAPAN KAMU KURUMLARI

3 farklı kamu kurumu 37 bin 504 memur alımı gerçekleştirmektedir. Peki hangi kamu kurumlar alım yapıyor ve detaylar nedir? Buna göre Adalet Bakanlığı ile Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü CTE 14 bin 504 memur alımı, Milli Eğitim Bakanlığı 5 bin sözleşmeli personel alımı ve Sağlık Bakanlığı 18 bin memur alımı olmak üzere toplam 37 bin 504 kişilik alım yapılmaktadır.

Adalet Bakanlığı ile kendisine bağlı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü CTE'nin 14 bin 504 memur alımı ilanı için bu haber linkine, Sağlık Bakanlığının 18 bin memur alımı ilanı için bu haber linkine, Milli Eğitim Bakanlığı MEB 5 bin sözleşmeli personel alımı ilanı için bu haber linkine girerek tüm detayları öğrenebilir, pozisyonlar hakkında bilgi sahibi olabilir ve başvurularınızı yapabilirsiniz.

Editör: TE Bilisim