Ülkemizde her ay düzenli olarak kamu kuruluşları kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere memur personel alımları gerçekleştirmektedir. Alım ilanlar genel olarak kurum tarafından hazırlanmakta ve Devlet Personel Başkanlığı ya da İŞKUR aracılığı ile kamuoyuna duyurulmaktadır.

Yazımızda mart ayı içerisinde yayımlanan ya da başvuruları halen devam eden memur alım ilanlarını derledik. Sizlerde aşağıda yer almakta olan kuruluşlarda istihdam etmek istiyorsanız gerekli müracaatlarınızı yapabilirsiniz. Peki hangi kuruluşlar memur alımı yapıyor.

HANGİ KURUMLAR ALIM YAPIYOR

Kara Kuvvetleri Komutanlığı

Milli Savunma Bakanlığı Kara Kuvvetleri Komutanlığınca yayımlanan bildiri de 11 bin uzman erbaş ve 13 bin sözleşmeli erbaş alımı yapılacağı belirtildi.

Jandarma Genel Komutanlığı

Jandarma Genel Komutanlığı bünyelerinde 2017/4 uzman erbaş alım ilanları müracaatlarını kabul ediyor. Binlerce askeri personel alımı yapılacak.

Emniyet Genel Müdürlüğü

Emniyet Genel Müdürlüğü 17 Mart 2017 tarihine kadar 12 bilgisayar mühendisi ve 8 elektrik elektronik mühendisi alımı yapacak.

Dışişleri Bakanlığı

Dışişleri Bakanlığı bünyelerinde ki başkonsoloslukları için memur (sekreter) alım ilanları yayımlamaya devam ediyor. İlanlara göre müracaatlar farklılık göstermektedir.

Sağlık Bakanlığı

Sağlık Bakanlığı 9 Mart 2017 tarihine kadar 3 bin 890 sözleşmeli sağlık personel alımı müracaatlarını kabul ediyor.

Milli Eğitim Bakanlığı

Milli Eğitim Bakanlığı Mart ayında 20 bin sözleşmeli öğretmen alımı başvurularını kabul edecek.

Çanakkale Belediyesi

Çanakkale Belediyesi İŞKUR aracılığı ile 6 Mart 2017 tarihine kadar 49 memur personel alımı yapacak.

BDDK

BDDK uzman yardımcılığı kadroları için 100 memur alımı yapıyor

Türkiye Şeker Fabrikası

Türkiye Şeker Fabrikası 6 Mart 2017 tarihi itibari ile 250 kamu personeli alımı müracaatlarını kabul edecek.

Yukarıda ki kurumlar aracılığı ile kamuya Mart ayı içerisinde toplam 50 bin memur alımı ve alımı müracaatları yapılmış olacak.
Editör: TE Bilisim