Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezinin resmi internet sitesinden yayımlanan ve adaylara açılan KPSS 2017/1 tercihleri kapsamında kamu kurumları kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere çok sayıda memur ve personel alımı gerçekleştirmeye devam etmektedir.

KPSS 2017/1 merkezi atamalarında toplam 2 bin 780 kişilik memur ataması yapılacak. Buna göre lise ve ön lisans mezunu olmak üzere toplam 176 kişilik memur alımı gerçekleştirilmektedir. Lise ve önlisans mezunu adayların İşin Olsa ekibine sosyal medya aracılığı ile ulaşması üzerine değerli ziyaretçilerimiz için özel haber üretilmiştir.

ALIM YAPAN KURUMLAR

Lise ve önlisans mezunu adayların İşin Olsa ekibine ulaşması ve KPSS 2017/1 atamalarında hangi kurumların memur alımı yapacağını sorması üzerine bu içerik değerli ziyaretçilerimiz için oluşturulmuştur.

SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANLIĞI
BAYRAMPAŞA BELEDİYE BAŞKANLIĞI
DEVLET SU İŞLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
KÜÇÜKÇEKMECE BELEDİYE BAŞKANLIĞI
ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANLIĞI
ANKARA YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ
ET VE SÜT KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
MAKİNA VE KİMYA ENDÜSTRİSİ KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
KARAMAN İL ÖZEL İDARESİ
YENİŞARBADEMLİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI
HAKKARİ İL ÖZEL İDARESİ
RİZE BELEDİYE BAŞKANLIĞI
DÜZCE ÜNİVERSİTESİ
BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI
DİYARBAKIR SU KANALİZASYON İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ

BAŞVURU DETAYLARI

Yukarıda belirtilmiş olan kamu kurumları başta olmak üzere çok sayıda farklı kamu kurumu kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere lise ve önlisans mezunu memur alımı yapıyor. Başvuru yapmak isteyen adayların Ölme, Seçme ve Yerleştirme Merkezinin resmi internet sitesinde yer alan aday işlemleri sistemi aracılığı ile KPSS 2017/5 tercihlerini yapması gerekmektedir.

355 ZABITA MEMURU ALINACAK HABERİ İÇİN TIKLAYINIZ
TÜM ATAMALAR İÇİN TIKLAYINIZ

Editör: TE Bilisim