Yüksek Seçim Kurulu merkez ve taşra teşkilatına yapılacak olan personel alımı için yeni bir duyuru yapıldı. YSK memur alımı başvuru sonuçlarına göre Kamu Personeli Seçme Sınavı puanına ile yapılan sıralama ile taban ve tavan puanları açıklandı. Başvuru yapan adaylardan şartları uyanlardan puan sıralamasında, alım yapılacak olan kadro sayısından 5 katı kadar aday mülakata alınacak. 

TABAN PUANLAR AÇIKLANDI

YSK çok sayıda personel alımı yapılacak. Alım yapılacak olan unvanlarda; Mühendis, İstatistikçi, Programcı, Çözümleyici, Teknisyen, Bilgisayar İşletmeni, V.H.K.İ. Arşiv memuru, Santral Memuru, Sekreter, Bekçi, Şoför, Hizmetli Dağıtıcı ve Teknisyen kadrolarında alım yapılacak. 

YSK MEMUR ALIMI MÜLAKATA GİRMEYE HAK KAZANAN ADAYLAR

YSK zabıt kâtibi kadrosunda sözlü sınava katılacak olan 1725 aday için YSK merkez binasında fotoğraflı ve onaylı bir kimlik belgesi, 3 adet Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Formu, 30 adet yer için tercihte bulundukları imzalı talep istem dilekçeleri, 2 adet nüfus cüzdanı fotokopisi belgeleri ile birlikte hazır bulunmaları istenildi.

Diğer adaylar için ilerleyen bir tarihte YSK resmi internet sitesi üzerinden mülakat tarihleri ile ilgili yeni bir açıklama yapılacak.

Taban Puanlar ve Başvuru Sonuçları için tıklayın 

Editör: TE Bilisim