Devlet Personel Başkanlığından yapılan personel alımı ilanına göre Yozgat Bozok Üniversitene Üniversitenin Hastanesinde istihdam edilmek üzere 657 sayılı DMK'nın 4/B maddesine göre sözleşmeli olarak istidam edilmek üzere personeller alınacak. Sözleşeli olarak görev alacak olan personellerin nöbet sistemine göre görevlendirileceği belirtildi.

Hemşirelik bölümü Lisans bölümünden mezun olan 91 kişi Hemşire unvanında alımı yapılacak. Ön lisans bölümlerin Biyomedikal cihaz teknolojisi bölümü mezunları için ise sağlı teknikeri olarak istihdam edilecek 1 kişi, Odyoloji mezunu olan ayrıca çocuklarda perifer ve santral işletleme vestibüler değerlendirme ve rehabilitasyon ve odyolojide elektrofizyolojik alanlarında eğitim almış olan ve aldığı bu eğitimi belgelendirebilen adaylar arasından 1 kişi diğer sağlık personeli kadrosunda istihdam edilecek.

BAŞVURU TARİHLERİ;

Başvurular 7 Eylül tarihinde alınmaya başlanacak olup, son başvuru tarihi ise 21 Eylül 2018 tarihine saat 17:00'a kadar devam edeceği belirtildi. Ayrıca başvurular sadece şahsen yapılacak. Posta ile başvuru kabul edilmeyecek. Şahsen başvurular ise üniversitenin resmi internet sitesi üzerinden temin edilen başvuru formu ile birlikte Üniversitenin Personel Dairesi Başkanlığına yapılabilecek.

BAŞVURU ŞARTLARI;

Bozok Üniversitesine yapılacak olan memur alımlarında adayların 657 sayılı DMK'nın 48. maddesindeki genel şartları taşımaları istenildi. Diğer yandan KPSS sınavlarından 2016 ve 2017 yıllarındaki B Grubu sınava girmiş olmak, herhangi bir sosyal güvencesi olmamak, emeklilik veya yaşlı aylığı almıyor olmak, başvuru yapılacak olan pozisyonların diğer başvuru şartlarını taşıyor olmak istenilmektedir.

Adayların başvuru değerlendirilmesinde KPSS puan sıralaması esas alınacak. Kazanan adaylar için sonuçların açıklanmasının ardından 10 iş günü süre tanınacak.

Başvuru kılavuzu için tıklayın

Editör: TE Bilisim