Yargıtay 23 Ağustos 2016 tarihli yapmış olduğu duyurusuna göre bünyesindeki personel ihtiyacını karşılamak üzere Nakil yolu ile farklı pozisyonlarda ve niteliklerde toplamda 5 adet Memur alımı yapacak. Alım yaılacak kadrolar; 5. dereceden olup, 1 adet İnşaat Mühendisi, 2 adet Elektrik Elektronik Mühendisi ve 2 adet Makine Mühendisi dir. Adaylardan aranan şartlar şöyledir;

GENEL NİTELİKLER:
  • Erkek adaylar için askerliğini bitirmiş veya askerlik ile ilgisi bulunmayan adaylar,
  • 45 yaşını doldurmamış olan adaylar,
  • Hakkında halen soruşturma bulunmayan adaylar,
  • Halen 657 Sayılı kanunun kapsamında 4/A maddesi kapsamında kadroda çalışıyor olan adaylar,
  • Üniversitelerin dört yıllık lisans eğitimi veren; İnşaat, Elektrik-Elektronik ve Makine Mühendisliği bölümlerinin birinden ya da bunlara denkliği, Yükseköğretim Kurumlarınca kabul olunan yurtdışı öğretim kurumlarından mezun olmak.
  • İnşaat, Elektrik-Elektronik ve Makine Mühendisi olarak en az 3 yıl deneyimi olmak (mesleği ile ilgili çalışan süreler belgelenecek.)
BAŞVURULAR:

Başvuruda bulunacak olan adaylar, 28 Ağustos 2016 tarihi ile 05 Eylül 2016 tarihleri arasında saat 17:00 a kadar başvuruda bulunmaları gerekmektedir. Başvurular, Posta veya kargo ile yapılacak başvuruların, başvurunun son günü mesai bitimine kadar Başkanlığımızda olması gerekmektedir.

Başvuru İçin Hangi Belgeler aranmaktadır?

Naklen Atamam Başvuru Dilekçesi, Özgeçmiş, Hizmet Çizelgesi, Diploma Fotokopisi, 1 adet Vesikalık Fotoğraf ile başvuru yapılacaktır. 

Ayrıca Buraya Tıklayarak ilanın tam metnini inceleyebilirsiniz.
Editör: TE Bilisim