Vakıflar Genel Müdürlüğü her sene Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından alınan puanlar ile Merkezi Atama yapmaktadır. 2016 yılının ilk ataması için başvurular ÖSYM'nin resmi internet sitesi aracılığı başladı. Söz konusu Müdürlük kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere personel alımı gerçekleştirecek.

Hangi Pozisyonlara Alım Yapılacak

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından yayınlanan 2016/1 Kamu Personeli Seçme Sınavı Tercih Kılavuzu yayınlandı. Söz konusu kılavuz incelendiğinde Vakıflar Genel Müdürlüğününde kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere personel alımı yapacağı öğrenildi.
Vakıflar Genel Müdürlüğü 2016/1 KPSS Merkezi Atama kapsamında Tekniker, Memur ve Bilgisayar İşletmeni pozisyonlarında istihdam etmek üzere memur alımı yapacak.

Başvurular Nereden Yapılacak? Ne Zamana Kadar Sürecek

Vakıflar Genel Müdürlüğü kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere tekniker, memur ve bilgisayar işletmeni alımı gerçekleştirecek. Peki alımlar hangi kanaldan yapılacak ve başvurular ne zaman başlayıp ne zaman bitecek.4

Söz konusu Müdürlük alımları 2016/1 KPSS Merkezi Atama çerçevesinde gerçekleştirdiğinden dolayı atama başvuruları Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından yapılmaktadır. ais.osym.gov.tr aracılığı ile söz konusu kadroya girmek isteyen adaylar başvuruda bulunabilir. Başvurular 22 Haziran'da başladı. 1 Temmuz'da sonlanacak. Adayların 15 liralık onay ücretini de ödemesi gerekmektedir.
Editör: TE Bilisim