Devlet Personel Başkanlığı tarafından yayımlanmış olan ilana göre Dicle Üniversitesi bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak üzere Memur personel alımı yapacak. Buna göre Dicle Üniversitesi bünyesine, 1. Dereceli 1 İç Denetçi ve 5. dereceli 1 İç Denetçi alımı gerçekleştirecek. Ayrıca başvuru şartlarında belirtilen niteliklere göre adaylardan Kamu Personeli Seçme Sınavı şartı aranmıyor.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Dicle Üniversitesi bünyesine alımını yapacağını memur personel adaylarından, 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, En az ört yıllık eğitim veren İç Denetçi Koordinasyon kurulu tarafından yükseköğretim görmüş olmak, Mesleğinde gerekli bilgiye sahip olmak, Maliye Bakanlığı İç Denetim Koordinasyon Kurulu tarafından düzenlenen Kamu İç Denetçi Sertifikasına sahip olmak ve Naklen atanma talebinde bulunanlar için herhangi bir kurumda iç denetiçi olarak görev yapıyor olmak veya bir kamu kurumunda çalışmakta olup iç denetçi sertifikasına sahip olmak şartları aranacaktır.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar, başvurularına ilanın yayımlanması ile birlikte başlayabilirler. Buna göre başvurular en geç 15 gün içerisinde yani, 31 Temmuz 2018 tarihine kadar başvuru yapmaları gereklidir. Başvurular, Dicle Üniversitesi Personel Daire Başkanlığına şahsen yapılacaktır. İlan hakkında detaylı bilgi almak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

İlanın Tam Metni

Editör: TE Bilisim