Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezinin resmi internet sitesi aracılığı ile önümüzde ki hafta yapılacak olan merkezi atamalarda adaylar hangi kurumun kaç personel alımı yapacağını merak ile beklemekteydi. Kadroların ne zaman yayımlanacağı soruları artarken Türkiye Cumhuriyeti Devlet Personel Başkanlığı yayımlamış olduğu kadrolar ile hangi kurumun kaç personel alımı yapacağını duyurdu. Genel olarak alımları merkezi atamalardan yapan kurumlar arasında olan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığının bu memur atamalarına personel alımı yapıp yapmayacağı konusunda yorumlar yapılırken net olarak bilgi öğrenildi ve Bakanlığın personel alacağı öğrenildi.

Kaç Memur Alınacak

Kamu Personeli Seçme Sınavı 2016/2 ile memur alımı yapacağı öğrenilen Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığının çok fazla alım yapmayacağının görülmesi ile adaylar üzücü haber almış oldu. Buna göre Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı memur atamalarında toplam 14 kişilik kadro ayırmış durumdadır.

Lisans Mezunu : 14 Kişi
Orta Öğretim Mezunu: Alım Yok
ÖnLisans Mezunu : Alım Yok

Yukarıda hangi mezunlar için toplam kaç kişilik kadro ayrıldığı belirtilmiştir. Adaylar bu kadrolar için tercih yapabilir. Önlisans ve ortaöğretim mezunları için her hangi bir kadro ayrılmamış olup atamalarda sadece lisans mezunları başvuru yapabilecektir.
Editör: TE Bilisim